Rămâi conectat

Actualitate

În timp ce îl însoțea pe șeful statului la paradele din București și Alba Iulia, consilierul prezidenţial Delia Dinu a aflat că hoții i-au spart casa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Casa consilierului prezidenţial Delia Dinu, şefa departamentului de Protocol al Preşedinţiei, a fost spartă de hoți, sâmbătă, în timp îl însoțea pe Klaus Iohannis la paradele de la Bucureşti şi Alba Iulia.

„Poliţiştii din Ilfov au fost sesizaţi ieri, 1 decembrie, în privinţa acestui incident, iar în prezent, aceştia desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a precizat Dragoş Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov.

Delia Dinu este din Sibiu și a activat în cadrul Serviciului de Protecţie şi Pază în perioada 2000-2012. Între aprilie 2005 şi mai 2008 şi-a desfăşurat activitatea în calitate de consilier în cadrul Compartimentului Protocol al Administraţiei Prezidenţiale.

În perioada mai 2008 – august 2012 a coordonat Compartimentul Protocol al Administraţiei Prezidenţiale. În august 2012 a fost numită Consilier de Stat la Compartimentul Protocol al Administraţiei Prezidenţiale. A participat la Conferinţa Globală a Şefilor de Protocol – Washington 2012 şi Conferinţa Globală a Şefilor de Protocol – Seul 2014.

Sursa: evz.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai Cei aproape cinci milioane de pensionari care așteptau anunțul privind pensiile au primit răspunsul. Directorul Poștei Române a anunțat că încearcă ca toți seniorii să primească la timp pensia, cu toate că recunoaște că este o provocare și pentru ei. Potrivit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea