În Liga a 3-a, Metalurgistul Cugir – Fotbal Comuna Recea 1-0 (1-0) | Juniorul Codrea a adus prima victorie din retur pentru trupa de sub Drăgana

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

În alt meci al rundei, Metalurgistul Cugir a învins 1-0 (1-0), gol juniorul Codrea (4), împotriva echipei Fotbal Comuna Recea.

“Roș-albaștrii” au repurtat întâiul succes din 2018 împotriva maramureșenilor ce pierd întâiele puncte din retur.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Amfitrionii veneau după trei remize, dintre care două consecutive pe propriul teren, câștigând trei puncte mari grație reușitei semnate de Marian Codrea, remarcatul returului, ce a punctat de două ori în primăvară. După Făgărășanu, care a devenit golgheterul seriei, după ce a fost reprofilat atacant din mijlocaș, Marian Codrea reprezintă un nou pariu câștigător al antrenorului Călin Moldovan. Principalul Cugirului a crezut în calitățile juniorului atacant, care era golgheterul perioadei de pregătire, iar acesta i-a răsplătit încrederea semnând un gol de trei puncte sub Drăgana. După ce au dominat copios 70 de minute, ratând 5-6 ocazii mari, „roș-albaștrii” au avut emoții în final, când Crivăț a avut două intervenții salutare.

*Călin Moldovan: „Marian Codrea are o mare calitate: vrea”

În primul rând nu au fost greșeli personale, nu am mai primit goluri copilărești. A existat un plus de atitudine și de agresivitate pozitivă, rezultând o victorie importantă pentru moral. Veneam după trei rezultate de egalitate, în care doar cel cu Unirea Alba Iulia a fost echitabil. Marian Codrea este un copil ce are o mare calitate: vrea, iar progresul lui se vede de la meci la meci. Mă bucur pentru că a marcat, are două goluri din 4 în retur, după ce a punctat mereu în pregătire„, a declarat antrenorul Călin Moldovan.

Weekend-ul fierbinte din Seria a 5-a a Ligii a 3-a în ceea ce privește conjudețenele își consumă și sub Drăgana un episod: confruntarea dintre Metalurgistul Cugir și Fotbal Comuna Recea, astăzi, de la ora 15.00, când „roș-albaștrii” întâlnesc ocupanta ultimei trepte a podiumului.

*1-0, min. 4: CODREA a deschis scorul după o fază concepută de Sorian, în urma unui corner

*min. 6: Cioban (Metalurgistul) avertizat

*min. 14: Făgărașanu a ratat o ocziae imensă, șut pe lângă poartă din 9 metri, după o pasă Sorianu

*min. 22: galbene Asăujan și Crivăț

*min. 31: R. Rus trage din lovitură liberă de la 17 metri în zid

*min. 42: Itu a trimis un șut centrare, Făgărășanu a reluat cu capul, portarul reține

*min. 46: o nouă ocazie mare ratată de Făgărășanu, lob din 5 metri, lateral stânga, pe lângă poartă.

*min. 53: avertisment pentru Dunca.

*min. 57: lovitură liberă executată de Făgărășanu de la 17 metri, milimetric pe lângă vinclul stâng

*min. 65: ocazie mare a oaspeților, Crivăț scoate de lângă bară o lovitură de cap

*min. 70: avertimente pentru Șaucă și Codrea, respectiv Gherman

*min. 72: galben pentru Vărărean.

*min. 87: Crivăț a avut o nouă intervenție excelentă, apărând o reluare cu capul din apropiere.

La a treia partidă consecutivă pe “Arena Cugir”, amfitrionii, ce nu au câștigat în 2018, având 3 remize, întâlnesc maramureșenii lui Romică Buia, ce au strâns maximum de puncte în retur!

Metalurgistul: Crivăț – Tăban, Itu, Negrescu, Cioban (71, Vărărean) – Șaucă, Măd. Popa, Sorian, M. Neagu (59, Șuteu) – Codrea, Făgărășanu (89, Firan); rezerve N. Bănică, Udrea, Scurtu. Antrenori Călin Moldovan și Lucian Itu.

Fotbal Comuna Recea: A. Bota – Dunca, Urs, A. David, V. Gherman, Cuc, Asăujan, Oșan, Ciocan, Chinde,R. Rus; rezerve Iura, Mih, Revesz, Opriș, Lang, Szoloși, T. Suciu. Antrenor Romulus Buia.

Dan HENEGAR