Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În Liga a 3-a, astăzi, ora 17.00, Unirea Dej – Metalurgistul Cugir *Trupa lui Opric, după puncte externe

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fosta echipă a antrenorului Dan Mănăilă, Unirea Dej, ce are în componenţă doi albaiulieni, Bratima şi M. Cristea (colegi cu D. Lupşan şi Oniche la Europa Alba Iulia în toamna trecută) este adversarul ce stă în faţa Metalurgistului Cugir în runda a 3-a a Seriei a 5-a (una din care FC Maramureş Universitar Baia Mare a fost exclusă). Meciul se dispută astăzi, la ora 17.00, amfitrionii venind după două eşecuri consecutive (golaveraj 3-9) şi cu cea mai slabă defensivă din eşalonul terţ!

Antrenorul Marius Opric nu are deloc amintiri plăcute raportat la duelul cu dejenii, în condiţiile în care spre finalul returului trecut, Şoimii Pâncota (eşec 0-1) şi Unirea Dej (1-1, lângă furnale) au fost echipele ce au scurcircuitat definitiv cursa spre promovare a Hunedoarei. „E un meci în care vrem să luăm toate punctele şi n-am ce să demonstrez în teren foştilor mei colegi. Indiferent de rezultat rămân prieten cu Ionuţ şi Marius”, a spus Daniel Lupşan.

*Fără D. Grozav şi Negură

Încărcată pozitiv după întâiul succes stagional, 2-0 cu CS Ineu, pe „Cetate”, gruparea de sub Drăgana va efectua deplasarea în ziua meciului, fără D. Grozav şi Negură – nerefăcuţi 100 la sută, caz în care Şuteu va fi titularizat în premieră în acest sezon. „Abordăm confruntarea cu gândul la câştigarea tuturor punctelor, nu ascundem acest lucru. Avem un moral bun, am crescut de la meci la meci, dar în acelaşi timp suntem conştienţi că nu va fi o confruntare facilă. Întâlnim un adversar determinat şi în criză de puncte, ce nu-şi permite să continue seria înfrângerilor”, a declarat Marius Opric, care-l va păstra în lot pe albaiulianul R. Moga (19 ani, ex-FC Unirea Alba Iulia), ce va fi legitima săptămâna viitoare. „Este un joc dificil, însă ne dorim să învingem. Există moral şi încredere că vom face o figură frumoasă în acest meci. Abia aşteptăm să jucăm săptămâna viitoare acasă, va fi şi sărbătoarea oraşului şi îi invităm pe cugireni într-un număr cât mai mare la stadion. Avem nevoie de sprijinul lor şi le promitem că nu-i vom dezamăgi”, a precizat Alin Şuteu, golgheterul Cugirului în ediţia anterioară.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea