Rămâi conectat

Sport

În derby-ul Diviziei A1 la volei feminin, Dinamo – Volei Alba-Blaj 0-3 *Victorie de senzație pentru echipa din „Mica Romă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj - Penicilina Iasi8Volei Alba-Blaj a făcut instrucție cu Dinamo în derby-ul etapei a 5-a la volei feminin, un succes net, 3-0 (25-22, 25-22, 25-7), răzbunându-se în fața rivalei într-un mod categoric!

Festival al Blajului în capitală, echipa lui Darko Zakoc dominând categoric, mărturie stând setul al treilea când adversarele au luat numai 7 puncte. „A fost un meci extraordinar și o victorie de o asemenea manieră. Jos pălăria pentru fete și Darko Zakoc. Este un meci care va rămâne în istoria Blajului. Un oraș întreg și județul Alba se bucură pentru această realizare„, a declarat președintele Sergiu Ștefănescu.

*Meci de pus în ramă pentru Darko Zakoc!

A fost o lecție de volei servită în direct și o răzbunare în timp în fața vicecampioanei, care a stopat Blajul în semifinalele ediției trecute. „Sunt foarte fericit pentru rezultatul obținut și sunt mulțumit, în special, de prestația fetelor. Tot ce-am pregătit am pus în practică și dacă primele două seturi au fost strânse, în setul decisiv echipa noastră a jucat la un nivel mult mai înalt decât Dinamo. Setul al treilea a fost cel mai bun realizat de fete sub comanda mea. Pentru viitor îmi doresc ca fetele să joace la fel ca și astăzi, cu sufletul„, a declarat antrenorul Darko Zakoc.

Volei Alba-Blaj va evolua miercurea viitoare, la Berna, în Elveţia, cu Volley Koniz, manşa tur din „16”-imile Cupei CEV (returul în 26 noiembrie, la Sibiu) şi din acest motiv jocul cu Medicina Tg. Mureş a fost reprogramat pentru marţi, 18 noiembrie.

Darko Zakoc a mizat pe Adina Salaoru, Roxana Ivanof, Tsvetelina Zarkova, Katja Medved (libero),  Martina Utla, Naoko Hashimoto, Ioana Nemţanu,n-au intrat Adriana Dudnic, Adina Stanciu,  Jacqueline Souza, Ramona Rus Natasha Matseichyk.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea