Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

HC Alba Sebeş a câştigat la „masa verde”, HCM Oradea neprezentându-se la prima etapă în Sala „Florin Fleşeriu”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

HC Alba Sebeş a câştigat la „masa verde” partida din runda inaugurală a Diviziei A de handbal feminin, HCM Oradea neprezentându-se la Sala „Florin Fleşeriu”. În consecinţă, amfitrioanele se vor impune cu 10-0, iar vizitatoarele vor suporta şi o penalitate de două puncte.

Ne bucură că am păşit cu dreptul şi am luat primele trei puncte stagionale, chiar şi fără joc, dar în acelaşi timp ne pare rău că nu am putut evolua în faţa fanilor, să ne testăm forţele, cu un adversar ce se anunţa puternic„, a spus Alexandru Weber.

Anunţat drept derby-ul rundei, jocul nu s-a mai disputat întrucât gruparea orădeană are probleme juridice. Jucătoarele au fost trecute de pe vechiul club, HCM Oradea, pe unul nou, HC Varady Oradea şi, din motive organizatorice, debutul se va produce abia în etapa a doua.

Lotul grupării din Sebeş este format din Viorica Suba, Roxana Lazăr, Larisa Comşa şi Lenuţa Mormeci – portari, Bianca Bogdan, Paula Hoha, Marcela Malac, Paula Chirilă, Simina Neag, Alexandra Oncu, Andreea Petre, Lavinia Dobromir, Irina Munteanu, Ana Maria Ciolan, Mădălina Bunea, Adriana Tămaş, Ana Ion şi Mihaela Tecariu – ultimele două accidentate.

Şi în următoarea rundă, trupa lui Weber joacă tot acasă, cu CS Timişoara.

Mâine, cealaltă echipă din Sebeş, Voinţa Savini Due, debutează în Divizia A de handbal masculin, cu HC Făgăraş.

Foto Virgil Costea

[nggallery id=303]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Aiudeanul Raul Șteau, promovare în elită cu Gloria Buzău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Aiudeanul Raul Șteau, promovare în elită cu Gloria Buzău Mijlocașul aiudean Raul Șteau a promovat pe prima scenă cu Gloria Buzău. În penultima rundă a play-off-ului eșalonului secund, echipa condusă de Andrei Prepeliță a învins 3-0 pe Unirea Slobozia, iar Gloria Buzău a revenit, după 15 ani, în elita fotbalului românesc. Este a 4-a promovare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea