FOTO: Volei Alba Blaj – „U” NTT Data Cluj 3-0 | Repetiție cu public, înaintea returului cu MTV Stuttgart

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

În a treia etapă a Diviziei A1, Volei Alba Blaj a câștigat în Sala „Timotei Cipariu”,  scor 3-0 (25-10, 26-24, 25-16), cu „U” NTT Data Cluj.

O confruntarea facilă pentru vicecampioana Europei, un antrenament cu public pentru echipa lui Darko Zakoc înaintea meciului retur de la Stuttgart, contând pentru turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, programat marți, 13 noiembrie, de la ora 20.00. După un prim set controlat cu autoritate, la finalul căruia Ioana Baciu a servit de 11 ori la rând, în setul secund blăjencele s-au relaxat, iar vizitatoarele au condus cu 5-0, având la un moment dat și șase puncte avans. Au fost emotii pe  finalul parțialului, când studentele au condus cu 23-21 si 24-23, însă lucrurile au intrat în normalitate, în ultimul set dominarea gazdelor fiind de necontestat. Cele mai multe puncte ale jocului au fost realizate de Ioana Baciu – 17, urmată de Nneka Onyejekwe (căpitanul gazdelor) și Ioana Stanciu (fosta echipieră a Blajului), cu câte 14. Nu au evoluat Nađa Ninković, Suzana Ćebić, Sonja Newcombe.
Darko Zakoč  a mizat pe: Aleksandra Ćirović – Ramona Rus (7 puncte), Sara Hutinski (5p.), Ioana Baciu (17p.), Mariya Karakasheva (6p.), Nneka Onyejekwe – cpt. (14p.) – Marina Vujović (libero). Au mai jucat: Lora Kitipova (1p.), Ana Lazarević (2p.), Katerina Zhidkova (un punct) și Maja Aleksić (5p.).

USR - Alegeri parlamentare 2020

Partida cu CSM Tîrgoviște, de miercuri, 14 noiembrie, a fost amânata din pricina disputei europene, în cealaltă rundă Volei Alba Blaj stă, astfel că următorul meci în Divizia A1 va fi în 24 noiembrie, acasă, cu Știința Bacău.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Foto-text: Nicu GOGA, Radio Blaj

 

Dan HENEGAR