Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – Medicina Tg. Mureș 3-0 | Campioana, a treia victorie consecutivă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj – Medicina Tg. Mureș 3-0

Volei Alba Blaj s-a impus în fața fanilor cu 3-0 (25-22, 25-16, 25-21), în partida din etapa a 16-a a Diviziei A1 la volei feminin cu Medicina Tg. Mureș.

Partida, care a durat 69 de minute, a reprezentat o repetiție cu public pentru deținătoarea titlului înaintea restanței de miercuri, 7 februarie, în deplasare, cu CSM București (ora 18.00). O dispută în care Stevan Ljubičic a folosit aceeași formulă de echipă, fără a efectua modificări.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Campioana în exercițiu a avut destul de mult de muncă pentru se impune în primul parțial, al doilea set fiind adjudecat fără probleme. În al treilea set formația vizitatoare s-a ținut scai de oponentele din Blaj, care au avut, în ciuda acestei opoziții, câștig de cauză.

Bogumila Biarda a reușit cele mai multe puncte, 17, pentru echipa învingătoare, urmată de Isidora Kockarević – 15, iar de partea cealaltă s-a distins Esdelle Krystle – 16 puncte.

A fost a treia victorie la rând repurtată în întrecerea internă în contul formației din „Mica Romă”, care a ajuns pe locul secund al ierarhiei, profitând de faptul că jocul CSO Voluntari – CSM Târgoviște a fost amânat la solicitarea oaspetelor, din pricina gripei.

Volei Alba Blaj: Katarina Jović – 14 puncte, Lora Kitipova – 4, Raisa Ioan – 3, Bogumila Biarda – 17, Isidora Kockarević – 15, Nneka Onyejekwe – 5, Paula Partnoi (l), Britt Rampelberg (l); (nu au intrat Iman Isanović, Jovana Kocić, Iarina Axinte, Drussyla Costa). Antrenor Stevan Ljubičic.

Foto: Nicu GOGA, Radio Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea