Rămâi conectat

Sport

FOTO: Volei Alba-Blaj – CSM București 3-1, în a doua partidă din semifinale *Echipa lui Zakoc, la o victorie de marea finală!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba-Blaj a mai făcut un pas important spre Volei Alba Blaj-CSM Bucuresti semifinala II 21finala mare a campionatului de volei feminin, după a doua victorie realizată în Sala „Timotei Cipariu”, scor 3-1 (23-25, 25-23, 25-19, 25-22), împotriva rivalei CSM București.

Echipa lui Zakoc nu a lăsat nicio speranță grupării din Capitală, adjudecându-și ambele confruntări de la Blaj și îndreptându-se spre o nouă ridicare a ștachetei, după ce sezonul trecut a cucerit medaliile de bronz. Împinse de la spate de un public incendiar, Salaoru și compania au trecut peste începutul dificil al jocului, s-au apărat cu determinare și au învins just.

*Nebunie în sală, micul „Giulești”!

În „Timotei Cipariu” voleiul este cuvânt de lege, iar dragostea pentru echipa locală reprezintă totul. La Blaj, vizitatoarele sunt într-un veritabil infern, publicul însemnând un al 8-lea jucător pentru favorite. Când simți că sala se prăbușește peste tine, iar presiunea este enormă, nu mai contează nicio tactică. Volei Alba-Blaj și-a respectat calculele și a bifat două victorii extrem de importante în economia manșei eliminatorii.

*S-a recuperat de la 0-1

Mult mai echilibrată decât prima dispută, partida de astăzi a debutat cu două seturi pe muchie de cuțit. Blajul, încurajat iarăși de freneticul public local a izbutit un  nou meci mare. Echipa lui Zakoc a remontat handicapul setului inaugural pierdut la mare luptă, reușind să egaleze, după ce și-a adjudecat setul secund, unul interzis cardiacilor.

În acest moment, fetele din „Mica Romă” conduc cu 2-0 la general (3-0 și 3-1) și au nevoie de un succes în capitală pentru o calificare istorică în ultimul act act al campionatului.

Calificarea în marea finală se derulează după sistemul cel mai bun din 5 meciuri, astfel: primele două în Sala “Timotei Cipariu”, Volei Urmează apoi alte două partide, în 30 şi 31 martie la Bucureşti (de la ora 17.00, televizate pe Digi Sport), iar în cazul în care mai este nevoie, pe 2 aprilie va fi ultima întâlnire, la Blaj.

Echipe de start:

Volei Alba Blaj: Adina Salaoru, Tsvetelina Zarkova, Katja Medved (libero), Bojana Radulovic, Martina Utla, Roxana Ivanof, Ioana Nemţanu

CSM București: Gavrilescu, Trombitaș, Bacșiș, Yaneva, Faleș, Kamenova, Vujovic (libero)

Lotul  Volei Alba Blaj: Adina Salaoru, Tsvetelina Zarkova, Katja Medved (libero), Bojana Radulovic, Martina Utla, Roxana Ivanof, Ioana Nemţanu; Ivana Djerisilo, Adina Stanciu, Jacqueline Souza, Natasha Matseichyk, Adriana Dudnic.

[nggallery id=169]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea