FOTO, Viitorul Ghimbav – Industria Galda 1-4 (0-2) | Victorie facilă, Cernea omul jocului cu o dublă, Fl. Schiau – gol la debutul în eșalonul terț!

Industria Galda de Jos a început perfect stagiunea, o victorie lejeră, scor 4-1 (2-0), pe terenul nou promovatei Viitorul Ghimbav, echipă ce a fost la un pas să abandoneze competiția. Echipa lui Paul Ciucă și-a respectat statutul și a câștigat facil, omul jocului fiind Andrei Cernea cu o dublă și implicare și la golul realizat de debutantul Fl. Schiau.

 

ELIT

Industria a început perfect și a punctat rapid, prin Cernea (4, reluare cu capul la centrarea lui Dup) și Schiau (16, reluare în poartă după bara lui Cernea) – juniorul venit de la Viitorul Spicul Daia marcând la meciul de debut în Liga a 3-a! În minutul 78, Cernea a majorat avantajul (reluare din apropiere, la centrarea lui S. Mureșan) la un scor de neprezentare pentru nou-promovata ce abia a strâns 13 jucători. Golul de onoarea al gazdelor a fost marcat de Drugă (81), din penalty (fault R. Trif). Scorul final a fost stabilit de G. Goronea (90+2, la pasa lui Cioară).

Cernea a mai ratat o ocazie imensă în minutul 30, a driblat câțiva adversari, inclusiv portarul, dar a trimis în bara dreaptă! Amfitrionii au trecut numai 13 jucători pe foaia de joc, dintre care doar 4 au avut peste 20 de ani: Despa, Foiciuc, Boboc și Popică.

Mihail David - 2020

*Paul Ciucă: „Trebuie să uităm repede această victorie facilă”

A fost așa cum ne așteptam, am avut un adversar care ar fi undeva la mijlocul clasamentului în Liga a IV-a Alba. Sunt mulțumit de rezultat, îi felicit pe jucători pentru concentrare. Trebuie să uităm repede acest succes facil, ne așteaptă un joc dificil cu Sănătatea Cluj”, a precizat antrenorul Paul Ciucă.

Deși sunt încă probleme mari la echipă, atât financiare, cât şi în privinţa efectivului, braşovenii nu s-au predat încă, au adus 12 jucători pe ultima sută de metri, iar partida cu Industria Galda se dispută sâmbătă, 26 august, la ora 18.00, după ce găldenii au refuzat amânarea meciului.

Echipe: Viitorul Ghimbav: V. Rusu – Despa, Lazăr, Foiciuc, Boboc, Popică, Drugă, Cincu, Paraschiv, M. Sergiu, Chingaru; rezerve Golicza, Borcea. Antrenor Vasile Solomon.

 

Industria: Iancău – Fl. Schiau, D. Lupşan, R. Trif, Gombocz (70, Boancă) – Oniche (46, Cioară) – G. Goronea, Cernea (81, Puha), Costea, D. Dup (75, Vonya) – S. Mureşan; rezerve Căt. Ştef, Olar. Antrenor Paul Ciucă.

Calificarea în Cupa României obţinută la Iernut i-a costat scump pe conjudeţeni, ce nu pot conta în startul sezonului pe Haiduc (suspendat o lună și amendat cu 1100 de lei) şi Frenţiu (două etape), suspendaţi în urma incidentelor de la final. Acestora li se mai adaugă Rodean şi Buligă – absenţi din motive personale, D. Sîrbu şi Bedelean – accidentaţi, Paul Ciucă având mari dileme în privinţa juniorilor şi a alcătuirii defensivei.

Foto, text: Gligor UDREA

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...