Rămâi conectat

Ştirea Ta

Foto/Video Știrea ta| În urma ploii puternice, o vale a ieșit din matcă și a distrus, din nou, un drum de acces, la Ampoița

Unirea Ziarul

Publicat

în

În urma ploii puternice, o vale a ieșit din matcă și a distrus, din nou, un drum de acces, la Ampoița

La Ampoița, Valea lui Voic a ieșit din nou, în urma ploilor puternice, stricând drumul de acces și colmatând podețele. Este pentru a 2-a oară în această vară când valea le face probleme localnicilor. Data trecută, acum câteva săptâmâni, autoritățile locale, în speță Primăria Meteș au intervenit și au reparat drumul.

Din fericire, de data aceasta, spaima a fost mai mare decât stricăciunile făcute de apă.

Reamintim că județul Alba se află în cod galben de vreme rea: ploi, furtună și intensificări de scurtă durată ale vântului. Chiar în mometul redactării acestei știri, județul Alba a intrat în COD PORTOCALIU hidrografic.

UPDATE: Potrivit ultimelor informații, primarul comunei Meteș, Opruța Dan Cosmin, s-a deplasat la fața locului, împreună cu mai mulți oameni și un utilaj.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO Iarnă de poveste în Apuseni: După două zile și două nopți de ninsori, natura s-a oprit să-și tragă sufletul

Ziarul Unirea

Publicat

în

 Iarnă de poveste în Apuseni: După două zile și două nopți de ninsori, natura s-a oprit să-și tragă sufletul

Zăpadă pe brazi, pe casele oamenilor, pe ierburile din câmpuri, toate ascunse sub albul imaculat al zăpezii. Apuseniul alb, ca de poveste, cu peisaje care sunt de neuitat, a fost fotografiat de o localnică.

Acum în Alba de iarnă se bucură mai ales cei care locuiesc în zona montană a judeţului. Cel mai bun exemplu este comuna Vadul Moților, unde în ultimele zile a nins abundent.

”După două zile și două nopți de ninsori, acum parcă natura s-a oprit să-și tragă sufletul. Nu adie vântul, nu se aude nici un zgomot, parcă suntem ieșiți dintr-o poveste”, a scris pe Facebook o localnică din comună.

Citește și: FOTO ȘTIREA TA | O familie din Scărișoara, blocată în casă de două zile, din cauza stratului mare de zăpadă care s-a depus

Chiar dacă iernile nu mai sunt cum erau pe vremea bunicilor noştri, când ningea abundent, cu zăpadă din belşug spre bucuria copiiilor, cu siguranţă că cele mai frumoase peisaje de iarnă pot fi văzute în Apuseni. Turiştii care vin aici vor putea să se bucure de peisajele de iarnă care îți taie respirația.

Cu toată frumusețea naturii îmbrăcată în straiele albe, zăpada a creat mari probleme localnicilor din anumite zone ale Apusenilor. O familie din satul Lăzești, comuna Scărișoara, se află blocată în casă, de aproape două zile, după ce drumurile au fost acoperite de zăpadă.

Foto: Facebook V.B.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare