Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO, VIDEO ȘTIREA TA: A treia zi de Paști cu miros insuportabil și străzi inundate de apă menajeră, în cartierul albaiulian Partoș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cartierul Partoș din municipiul Alba Iulia a fost, din nou, sub asediul apelor, marți după-masa, după ce a plouat. Precipitațiile nu au durat foarte mult, însă, apa a refulat din canale pe străzi. Și nu este pentru prima dată.

Locuitorii din cartierul albaiulian Partoș au petrecut a treia zi de Paști pe străzi inundate de apă menajeră şi miros insuportabil, după refularea unui canal.

https://www.youtube.com/watch?v=ze9tW4cQcDM

Un canal cu apă menajară înfundat a refulat marți după-masa pe o stradă din Partoș, şiroaiele urât mirositoare curgând pe stradă şi creând un disconfort major celor care au avut ghinionul să se afle în zonă.

În scurt timp, trecătorii s-au trezit în situaţia de a nu mai putea respira din cauza apei care emana un miros greu de suportat.

https://www.youtube.com/watch?v=AAho3DFmvpE

Cei mai sensibili se ţineau cu mâna de nas ori îşi fereau respiraţia cu mâneca hainei, în timp ce tinerii măreau pasul pentru a trece mai repede de zona „contaminată”.

„Ne trebuie măşti… aceştia sunt banii noştri care curg”, făcea haz de necaz un bărbat în timp ce făcea slalom pentru a nu călca în apa infectă.

„Practic, nu poţi respira, e un mijloc de infecţie pentru toată populaţia din jur”, spun locuitorii din zonă, foarte revoltaţi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea