FOTO, VIDEO: Balul Bobocilor 2018 la Liceul de Muzică și Arte Plastice ”Regina Maria” din Alba Iulia. Denise Acciaiuoli și Vlad Dragomir – Miss și Mister Boboc 2018

Vineri, 23 noiembrie, Liceul de Muzică și Arte Plastice ”Regina Maria” din Alba Iulia sau… ”Liceul american” a organizat balul bobocilor, pe scena Casei de Cultură a Studenților. Denise Acciaiuoli și Vlad Dragomir au demonstrat celor prezenți că sunt cei mai  frumoși și inteligenți “boboci” și au primit titlurile de Miss și Mister Boboc.

Bobocii de la Liceul de Muzică și Arte Plastice ”Regina Maria” din Alba Iulia s-au întrecut pentru titlurile de Miss și Mister 2018. Un număr de 12 tineri, proaspăt intrați pe băncile liceului, au concurat pe scena Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia. Tema balului în acest an a fost ”Liceul american”.

ELIT

Șase perechi de boboci de la Liceul de Arte ”Regina Maria” au intrat în concurs, pentru a cuceri premiul de cel mai frumos, respectiv frumoasă elevă de clasa a IX-a. Aceștia au avut de trecut prin probe de foc, prin care să demonstreze că sunt cei mai frumoşi, talentaţi, deștepți şi creativi.

Având în vedere că tema balului în acest an a fost ”Liceul american”, cei prezenți au avut ocazia să vadă pe scena Casei de Cultură a Studenților toate tipurile de elevi din scoala americană, într-un decor autentic, american.

Ca un lucru inedit, juriul a fost compus din profesori ai liceului.

Seara a fost una plină de emoție, frumusețe, talent și muzică bună iar la final, juriul a ales cei mai frumoși boboci ai acestui an: Denise Acciaiuoli și Vlad Dragomir.

De asemenea, în urma concursului organizat pe internet, Ştefania Morar și Ovidiu Stan au fost desemnaţi Miss şi Mister Boboc 2018 Ziarul Unirea, fiind cei mai votaţi boboci de către internauţi.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...