FOTO-VIDEO: Absolvenţii Liceului Teoretic din Teiuş şi-au luat rămas bun de la şcoală printr-o defilare în alai prin oraş şi un Banchet pe cinste

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Banchet 2013- Liceul Teoretic Teius14 După patru ani de liceu, vineri, elevii Liceului Teoretic din Teiuş şi-au luat adio de la profesorii şi colegii lor cu care au împărţit cei mai frumoşi ani din viaţă. Păstrând tradiţia, elevii au pornit cu toţii în alai din faţa liceului prin oraş iar în final s-au oprit la restaurantul central, acolo unde alături de profesorii lor au  încins o petrecere pe cinste, de care cu siguranţă îşi vor aminti ani buni de aici încolo.

  Elevii promoţiei 2009 -2013 ai Liceului Teoretic din Teiuş şi-au luat rămas bun de la liceul în care au învăţat timp de 4 ani şi unde au ajuns în cele din urmă Banchet 2013- Liceul Teoretic Teius04la vârsta maturităţii. Începând cu ora 19.00, s-au adunat cu toţii în curtea liceului, unde directorul Octavian Rusu şi invitatul evenimentului de sfârşit de an, primarul Mirel Hălălai, au ţinut discursuri, felicitându-i pentru absolvirea celor patru ani de liceu şi urându-le totodată tuturor succes pe mai departe. Părinţi, fraţi, surori, bunici, vecini, prieteni, cu toţii au venit să-i vadă şi să-i felicite la terminarea liceului.

USR - Alegeri parlamentare 2020

 La ieşirea din curte, absolvenţii au avut pBanchet 2013- Liceul Teoretic Teius10arte de o  surpriză plăcută,  din partea membrilor ansamblului folcloric „Dor teiuşan”. Aceştia i-au întâmpinat îmbrăcaţi în costume naţionale şi le-au oferit un frumos spectacol de dansuri populare, specifice zonei. Aşa cum e tradiţia liceului, tinerii au pornit în alai prin oraş, după care s-au oprit la restaurantul central din Teiuş, unde urma să aibă loc ultima lor petrecere împreună.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Banchet 2013- Liceul Teoretic Teius25 Aici, primele zeci de minute au fost dedicate sesiunilor de fotografii. Fetele şi băieţii, îmbrăcaţi care mai de care în ţinute elegante, neţinând cont care din ce clasă e, s-au fotografiat cu toţii între ei şi cu profesorii lor, pentru a-şi adăuga fiecare în albumul lor câte o amintire frumoasă de la terminarea liceului.

 Muzică, dans, voie bună, distracţie la maxim, au fost ingredientele care au Banchet 2013- Liceul Teoretic Teius42definit o seară de banchet perfectă. Tinerii s-au distrat până înspre orele dimineţii, au făcut glume, şi şi-au redepănat cele mai frumoase amintiri din timpul liceului.

 Dar cum  orice e frumos se termină repede, la finalul petrecerii cu toţii şi-au revenit parcă dintr-o dată, şi-au reamintit că se apropie cu paşi repezi examenul de Bacalaureat, drept pentru care s-au îmbrăţişat şi-au luat la revedere pentru moment şi şi-au dat întâlnire la examenul maturităţii.

 Ziarul Unirea este alături de toţi şi le urează de pe acum multă, multă baftă la BAC şi mult succes la admiterea în învăţământul superior, unde suntem siguri că toţi îşi doresc să ajungă! Fie ca toţi să-şi îndeplinească visul şi să ajungă să aibă parte de o carieră de succes!

Mai multe fotografii de la banchet pot fi văzute pe pagina de Facebook a ziarului Unirea.

 

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325