Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Unirea Alba Iulia – Şcoala de Fotbal Ardealul din Cluj Napoca 1-1. Remiză în ultimul meci de acasă pentru juniori A

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Juniori Unirea Alba Iulia  015În primul meci jucat astăzi pe stadionul „Cetate” II juniori A, Unirea Alba Iulia a remizat 1-1 cu  Şcoala de Fotbal Ardealul din Cluj Napoca. Reuşita albaiulienilor a venit în minutul 27 în urma unei centrări a lui Dendiu la care Iacşa a pus latul.

Antrenorul echipei albaiuliene, Mihai Dăscălescu îşi dorea victoria în ultimul meci de acasă. „Un rezultat echitabil, dar mi-aş fi dorit să terminăm cu o victorie în faţa suporterilor. Sperăm să ne revanşăm în următoarele meciuri din deplasare”.  Spre sfârşitul celei de-a doua reprize în careul clujenilor a fost o fază cel puţin controversată la care suporterii şi echipa gazdă au contestat decizia arbitrului. „O greşeală de arbitraj, centralul a fost mascat, dar tuşierul putea să-l ajute” a declarat la sfârşitul meciului Mihai Dăscălescu.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

FC Unirea Alba Iulia:  Clipici – Stoica, Constantea, Rus, Matei, Drăghiciu, Ioani, Scheau, Coţolan, Dendiu şi Iacşa. Au mai intrat: Moga, Joldeş, Nanu, Lăsconi şi Herdea.

Următorul meci FC Unirea Alba Iulia va juca în deplasare cu LPS Târgu Mureş.

Mai multe poze pot fi găsite pe pagina de Facebook a Ziarului Unirea.

             

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea