Rămâi conectat

Sport

FOTO: Sânge și nervi la Galda de Jos! Portarul Andrei Raț (CNS Cetate Deva), cadou de ziua sa: eliminare, geam spart și tăieturi la brațe!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De ziua sa, portarul Andrei Raț, CNS Cetate Deva a ajuns la spital, după ce s-a tăiat la ambele brațe, la finele confruntării din Liga a 3-a Industria Galda de Jos – CNS Cetate Deva, scor 1-0, goalkeeperul spărgând un geam de la vestiar.

Episodul cu stelistul Mirel Rădoi care în acum 11 ani s-a tăiat la brațe, de nervi, după ce a spart un geam la un meci de la Bistrița s-a repetat la Galda de Jos, având alt actor în rolul principal, pe portarul Andrei Raț (CNS Cetate Deva), la partida Industria Galda de Jos – CNS Cetate Deva. În urmă cu doi ani, tot la Galda de Jos, a existat o situație similară, după o partidă cu FCM Baia Mare, când la fel a avut de suferit geamul vestiarului oaspeților.

Citește și: FOTO: Sânge și nervi la Galda de Jos! Portarul Andrei Raț (CNS Cetate Deva), cadou de ziua sa: eliminare, geam spart și tăieturi la brațe!

Tocmai în ziua când a împlinit 24 de ani, portarul vizitatorilor Andrei Raț a avut parte de un cadou incredibil, fiind protagonistul a două episoade fierbinți, ce s-au lăsat și cu sânge. Mai întâi, în minutul 18, a fost eliminat direct după ce l-a lovit cu capul pe Haiduc, fază la care s-a dictat penalty-ul transformat de Cernea, în minutul 22, unicul gol al partidei.

Apoi, la finalul jocului, goalkeeperul devean a spart de nervi geamul la vestiar, paguba fiind achitată de delegația deveană, un moment în care a intervenit și Jandarmeria. Episodul a avut consecințe nefaste, întrucât Andrei Raț s-a tăiat la ambele mâini, fiind bandajat și transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia.

*Viorel Tănase: „Dacă a greșit, Raț va plăti. Centralul nu a judecat cu aceeași unitate de măsură”

Obligat să joace în inferioritate numerică timp de peste 70 de minute, Viorel Tănase a comentat insuccesul cu care a debutat în retur, dar și cele două eliminări! „Ne-am dorit foarte mult să câștigăm, am fost foarte motivați, pentru că puteam urca pe locul al treilea, profitând de celelalte rezultate„, a fost prima declarație a tehnicianului devean. „Nu am ce să le reproșez băieților, s-au dăruit și în 8 jucători de câmp am avut 5 situații clare. Îmi pare rău pentru suporteri, dar mă bucură unitatea de grup și dorința de a câștiga„, a mai spus Tănase.

Acesta și-a expus punctul de vedere și în privința celor două cartonașe roșii primite în primele 20 de minute.

Boldea nu l-a văzut pe Romică David și sunt convins că dacă nu era sânge, era un fault pentru care se acorda doar galben. A fost o fază identică și în favoarea noastră, cu Silviu Mureșan și Roberto Bodea, dar atacantul advers nu a fost eliminat, nu a fost o decizie similară, nu s-a judecat cu aceeași unitate, La a doua fază mi s-a spus că Raț l-a lovit pe adversar, iar în acest caz va plăti. Au cântărit aceste două eliminări, dar am pierdut și din greșelile noastre, pentru că trebuia să fim mai ponderați”, a încheiat Viorel Tănase.

 

[nggallery id=3530]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea