Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: „Metalurgistul Cugir 1939 – Mai mult decât un nume, o tradiţie” *75 de ani de existenţă sărbătoriţi cu un meci demosntrativ

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Imediat după încheierea partidei oficiale dintre Metalurgistul Cugir şi CS Iernut, a început meciul demonstrativ cu Meci demonstrativ Metalurgistul Cugir13foştii mari fotbalişti care au evoluat de-a lungul timpului în tricoul echipei de sub Drăgana. Evenimentul a fost organizat pentru celebrarea a 75 de ani de la înfiinţarea echipei din Cugir, şi peste 30 de glorii ale echipei au participat la demonstrativul de ieri.

Sub sloganul „Metalurgistul Cugir 1939 – mai mult decât un nume, o tradiţie” s-a derulat ieri sărbătoarea dedicată clubului de sub poalele Drăganei, care a împlinit 75 de ani de existenţă. Întreg evenimentul s-a bazat pe tradiţia clubului, adică trecut, prezent şi viitor. Ziua dedicată fotbalului cugirean a debutat cu un meci al juniorilor legitimaţi la Metalurgistul Cugir (viitorul echipei), după care s-a consumat partida de Liga a III-a dintre Metalurgistul Cugir şi CS Iernut (prezentul), iar manifestarea s-a încheiat cu meciul demonstrativ ale gloriilor cugirene (trecutul).

Au evoluat următoarele formaţii

Metalurgistul I: Ritter – Kilin, Iovănescu, Ciulă, Dobray, Cisteian, Iosif, Tomescu, Giuvelzan, Gh. Vasile, Moldovan.

Metalurgistul II: Stanciu – Dobrin, Ohâi, Matei, I. Marcu, A. Dan, Paşcanu, Cristea, Achim, Herlea, Ghionea,  Duţă, Luţă.

Ca într-o partidă demonstrativă meciul a fost unul plin de spectacol, iar scorul s-a terminat aşa cum era de aşteptat… la egalitate! Toţi cei prezenţi au primit din partea conducerii Metalurgistului diplome şi fanioane.

[nggallery id=2349]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea