FOTO, LIVE-TEXT, UTA „Bătrâna Doamnă” 2 – Performanţa Ighiu 2-2 (1-0) | Formaţia lui Mihai Manea, rămâne fără victorie în retur, însă a contat arbitrajul!

Paul Voicu - Primar 2020

Performanţa Ighiu n-a reușit prima victorie în returul Seriei a 4-a din Liga a 3-a, în deplasarea de la Şiria, unde a remizat scor 2-2 (0-1), împotriva echipei secunde a UTA-ei „Bătrâna Doamnă”.

Arădenii au condus în două rânduri, M. Vlad (14) și Ghergar (72), oaspeții reușind să egaleze de fiecare dată, prin Fetița (69, penalty) și Potopea (79, din centrarea aceluiași Fetița). Performanța a avut mai multe ocazii împotriva unei formații care de ieri este „lanterna roșie” a seriei, fiind depășită de AFC Unirea Alba Iulia.

ELIT

*Mihai Manea: „Am pierdut două puncte!”

Nu vreau să comentez arbitrajul şi pun erorile centralului pe seama emoţiilor de la debutul în Liga a 3-a. Un lucru este clar, am pierdut două puncte, asta ţinând cont de ocaziile create! Am început bine, dar inexplicabil, după acel penalty acordat împotriva noastră, ne-am prezentat haotic până la finalul primei reprize. Actul secund a fost unul reuşit, dar din păcate nu am izbutit să învingem! Regret foarte mult că nu am învins, era o victorie importantă pentru moralul jucătorilor„, a declarat Mihai Manea.

 

Mihail David - 2020

Trupa lui Mihai Manea rămâne fără succes în 2017, singura din Alba, însă după acest joc a pierdut puncte prețioase printre degete din pricina unei decizii potrivnice, ce a contat mult în economia partidei.

*Arbitraj potrivnic, gazdele au scăpat de o eliminare!

Momentul cheie al jocului a fost faza din minutul 69, când arădenii trebuiau să rămână în inferioritate la respectivul penalty, când Lazăr trebuia eliminat!

Gruparea condusă de Mihai Manea are în faţă o echipă invincibilă în 2017, tânăra formație arădeană încurcând, în etapa trecută, planurile fostului lider Național Sebiș, detronat pentru moment de Industria Galda de Jos.

O victorie a ighienilor ar însemna enorm, Performanța primind etapa viitoare vizita pretendentei la promovare CNS Cetate Deva.

Mai multe informații despre acest joc, în linkul de mai jos, cu ajutorul colegilor de la www.sportarad.ro.

Livetext: UTA II – Ighiu și Lunca Teuz Cermei – Pandurii II, începând cu ora 15.00

UTA II: Barna – Zdrențan, Iuga, Copaci, Dinculescu – Dan, Dobrean –  Costin, Covaci, Vlad – Ghergar. Pe bancă: Mara – Lazăr, Coadă, Stahl, Toma.

Ighiu: Dr. Pop – Miroiu, Potopea, Iclănzan, Ad. Mărginean – I. Grozav, Trifa – Fetiţa, M. Cristea, Coltor – Seiwerth. Pe bancă: Zăvoi – Ciorchină, Opriţa, Tineiu, Circov, Buda, Onich

Arbitri: Mircea Salomir jr. – Csaba Antal și Iosif Nasc (toți din Cluj). Observatori FRF: Sebastian Moisin (Oradea) și Romeo Malac (Timișoara)

Min. 1: A început partida de la Şiria, gazdele joacă în roşu complet, vizitatorii în albastru, cu numere fosforescente

Min. 3: Oaspeţii au început în atac şi au primit o lovitură liberă de la marginea careului. A executat Cristea în zid, apoi Miroiu a tras din demi-vole peste poartă de la 30 de metri. Copaci a luat galben la faza ce a dus la acea lovitură liberă periculoasă pentru Ighiu.

Min. 8: După o centrare a lui Zdrenţan de pe dreapta, Vlad a tras din 7 metri, dar în blocajul lui Miroiu

Min. 14: Penalty pentru UTA II. Ghergar a centrat de pe stânga, Iuga a încercat să retrimită cu capul în centrul careului, Mărginean a făcut henţ şi s-a acordat penalty. După protestele oaspeţilor, a executat Vlad, Pop a ghicit colţul, dar acelaşi Michel Vlad a revenit şi a marcat din 4 metri, urmărind balonul respins de portarul oaspeţilor

Min. 20: Meciul s-a echilibrat, dar fără ocazii de poartă

Min. 26: Vlad a centrat de pe stânga, Ghergar a sărit la cap de lângă portar, s-a dat fault în atac

Min. 29: M. Cristea a executat puternic o lovitură liberă de la 28 de metri, a scos Barna de sub transversală

Min. 34: Oaspeţii au avut două indirecte din careu, din 10 metri. Un aexecutată în blocaj şi alta peste poartă Fetiţa. La a doua indirectă, Barna a luat galben pentru proteste

Min. 45: 1-0, Rezultat la pauză

Min. 46: S-a reluat repriza a doua fără schimbări în cele două echipe

Min. 50: Schimbare la UTA II: A intrat Lazăr în locul lui Copaci

Min. 52: La o pasă în adâncime, mingea l-a lovit în spate pe Zdrenţan, mingea a ajuns la Coltor, care a tras din 7 metri, dar Barna a închis perfect unghiul

Min. 53: D. Lazăr a fost avertizat

Min. 56: Zdrenţan a centrat de pe dreapta, Dan a ratat foarfeca laterală din 6 metri

Min. 58: Schimbare la oaspeţi a intrat Circov în locul lui M. Cristea

Min. 60: Schimbare la Ighiu: A intrat Oniche în locul lui I. Grozav

Min. 69: Penalty pentru Ighiu. Seiwerth i-a luat faţa lui D. Lazăr, acesta l-a faultat în careu. Arbitrul dă penalty, dar galben lui Iuga, scutindu-l pe Lazăr de eliminare pentru al doilea avertisment. A executat Fetiţa în stânga lui Barna şi e 1-1.

Min. 70: Schimbare la Ighiu, a intrat Ciochina în locul lui Coltor

Min. 72 GOL UTA II! Fază şnur a arădenilor. Dinculescu a primit de la Vlad pe stânga, a pasat pe jos în 10 metri, de unde Ghergar a trimis în plasă la semiînălţime, exact printre mâinile lui Pop

Min. 78: Mărginean a tras bine de la 25 de metri, Barna a respins în bară şi de acolo în corner

Min. 79: GOL Ighiu! Fetiţa a executat un corner de pe dreapta, iar Potopea a înscris cu capul de la colţul lung, nemarcat de nimeni

Min. 82: Schimbare la UTA II: A intrat Toma în locul lui Costin

Min. 85: Fetiţa a tras în cros, pe jos, puţin pe lângă colţul lung. Execuţia ighianului a fost de la marginea careului, uşor lateral dreapta

Sursa foto-text: www.sportarad.ro

 

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...