Ziarul Unirea

FOTO, LIVE-TEXT, Naţional Sebiş – Metalurgistul Cugir 0-2 (0-1), goluri Cîrstean şi Şt. Radu | Victorie importantă şi formaţia de sub Drăgana speră în continuare la promovare!

National Sebis - Metalurgistul Cugir 8Echipa lui Călin Moldovan şi-a revenit din pasa prosată şi a câştigat într-o deplasare foarte dificilă, la Sebiş, graţie golurilor marcate de Cîrstean şi Şt. Radu.

Metalurgistul Cugir a egalat Performanţa Ighiu şi speră într-un pas greşit la Ineu al primei clasate (meciul amânându-se pentru săptămâna viitoare).

ELIT

Naţional Sebiş – Metalurgistul Cugir, scor 0-2 (0-0) a fost jocul ultimelor speranţe pentru continuarea cursei spre Liga a 2-a pentru echipa de sub Drăgana, obligată să învingă în Arad, pentru a nu pierde trena liderului ASU Poli Timişoara.

Reprimit în lot, Cîrstean a marcat a doua oară consecutiv, deschizând scorul în minutul 50, după o gravă eroare a portarului advers!

În minutul 80, Şt. Radu a majorat avantajul oaspeţilor şi  a parafat o victorie importantă a formaţiei lui Călin Moldovan.

*Călin Moldovan: „Când suntem în efectiv complet, suntem o forţă”

Am făcut un meci bun, adversarii nu ne-au pus probleme, nu şi-a creat nicio ocazie de gol. Cîrstean şi-a făcut datoria ca vârf, este al doilea meci în care înscrie, dar întrega echipă merită felicitări pentru modul cum s-a comportat. Băieţii au deovedit caracter, au trecut pasa proastă, dovedind că atunci când suntem în efectiv complet, reprezentăm o forţă, o echipă greu de bătut. Am fi ipocriţi dacă am spune că nu ne gândim la promovare, dar nu depinde numai de noi. Matematic sunt şanse, ne vom lupta până la capăt„, a declarat Călin Moldovan.

*Lucian Itu: „Ne vom bate până la capăt”

Erau vitale cele 3 puncte si suntem foarte bucurosi pentru ca le-am obtinut dupa un nou joc foarte bun al echipei noastre. Noi credem in continuare, am promis ca nu ne vom da batuti si atat timp cat matematic vor fi sanse noi vom lupta pentru a indeplinii visul nostru si al unui oras intreg ! Este normal ca in parcursul oricarei echipe sa fie suisuri si coborasuri, iar cine va gresesi mai putin va iesi invingator. Noi speram sa avem un parcurs perfect de acum in colo insa indiferent de rezultate noi ii asteptam pe cugireni alaturi de noi pana la sfarsit ! In fiecare meci luptam pentru orasul nostru„, a precizat veteranul atacant Lucian Itu, unul dintre cei trei golgheteri ai echipei, alături de Cîrstean şi I. Radu, cu câte 8 reuşite.

 

În cele ce urmează, puteţi afla detalii de la acest joc, oferite de colegii de la sportarad.ro.

Vezi aici desfăşurarea partidei: Livetext: Național Sebiș – Metalurgistul Cugir 0-0

Formații oficiale: 

Sebiș: Bujor – Bogdanovici, Stupu, Neacșu, Cherecheș – Zurbagiu, Avramescu – Z. Radu, Keita, Susan – Velici. Pe bancă: Tomșa – Petrovic, Rus, Sas, Mihuța, Lup, Pricop

Cugir: Tiuț – Bold, Letan, Șt. Radu, Huțanu – G. Goronea, Necșulescu, Chelaru, Iovu – Itu, Cârstean. Pe bancă: Lăncrăjan, Piko, Tăban, Neagu, Preda, Iovănescu, Afrapt.

Arbitri: Alexandru Bălan (Hunedoara) – Dragoș Popa (Băișoara – Cluj), George Suciu (Cluj).

Observatori FRF: Ioan Mureșan (Timiș), Adrian Baghiu (Reșița)

Min. 1: A început partida de la Sebiș, gazdele joacă în alb-albastru, vizitatorii în galben-roșu. Sebișenii au și o mică galerie, formată din 20 de copii

Min. 6: Itu l-a deschis pe Bold pe dreapta, acesta a centrat din 10 metri, Iovu trimite cu capul de puțin pe colțul lung

Min. 12: Bujor a ajuns cu greu primul la mingea pasată în spate de Cherecheș, Cârstean era și el pregătit să intercepteze

Min. 17: Bold a avut o cursă pe centru, a driblat trei jucători, l-a deschis pe Itu pe dreapta, acesta a pasat la 6 metri, pe colțul lung, dar Cârstean nu a ajuns de puțin la întâlnirea cu mingea

Min. 30: Prima jumătate de oră aparține clar oaspeților, care – parcă – își doresc mai mult punctele din meciul de azi. Neacșu a avut o intervenție bună la Necșulescu, care a ajuns la 16 metri și a tras în blocajul fundașului sebișean

sursa foto: sportarad.ro

 

 

Dan HENEGAR

1 comentariu

un simpantizant de la distanță 7 mai 2016 at 22:53

Acesta este un rezultat pentru o echipă care se bate pentru primul loc.Felicitări!

Comentariile sunt oprite