Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO, live text: derby-ul Ligii a 3-a, Metalurgistul Cugir – Naţional Sebiş

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, de la ora 15.00, pe Stadionul „CSO”, Metalurgistul Cugir are şansa să preia fotoliul de lider al Seriei a 5-a, dacă învinge Naţional Sebiş, în meciul contând pentru etapa a 9-a a Ligii a 3-a. Combatantele sunt pe primele două poziţii ale ierarhiei, despărţite de 3 puncte. Se află faţă-n faţă cel mai bun atac al seriei, cel al Cugirului, cu 19 goluri marcate, respectiv cea mai puternică defensivă, aceea a Sebişului – numai două goluri încasate.

*6 valuri pentru Opric

Nou-promovata senzaţie de sub Dragăna are o serie remarcabilă, 6 meciuri fără eşec, răstimp în care a strâns 16 puncte şi a învins de două ori la diferenţe categorice în deplasare 6-0 la Turda şi 6-2 la Baia Mare. Vor fi însă pe teren „veteranii” Itu şi Şuteu, care acuză probleme medicale, pentru confruntarea de foc cu gruparea arădeană unde Ionuţ Popa este în staff-ul tehnic?

Arde Drăgana! Staţi aproape!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Unirea Ungheni – CS Universitar Alba Iulia 2-3 (0-0), în play-off-ul eșalonului terț!!! Studenții au dat lovitura

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Universitar Alba Iulia a dat lovitura la Ungheni, la primul joc după despărțirea de antrenorul Bruno Vienescu! Formația din Cetatea Marii Uniri au învins 3-2 (0-0), după un al doilea act de senzație, în care au revenit de la 0-1. Interimatul asigurat de Nicolae Ghișa a adus și prima victorie din play-off, după 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea