Rămâi conectat

Sport

FOTO: Liga a 3-a, Metalurgistul Cugir – ASCO Filiași 4-0 (1-0) | Start cu dreptul pentru antrenorul Călin Moldovan

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a învins categoric sub Drăgana pe ASCO Filiași, scor 4-0 (1-0), în etapa a 7-a a Ligii a 3-a, Metalurgistul Cugir - ASC Filiasi 151antrenorul Călin Moldovan debutând cu dreptul pe banca tehnică a grupării cugirene.

Veteranul Itu a deschis scorul în minutul 6, când lansat pe stânga, din 8 metri l-a învins pe portarul advers. În minutul 73, Cîrstean lansat excelent de Itu a șutat, din 10 metri, pe lângă portar, atacantul intrând în teren cu puține minute înainte. În minutul 81, o altă rezervă G. Goronea a finalizat elegant, cu un șut lobat, după ce a driblat și portarul. În minutul 85, Cîrstean a finalizat cu fentă un penalty obținut tot de el (faultat de Orban)

*Moldovan: „O victorie concludentă care ne dă speranțe”

Le mulțumesc jucătorilor că au înțeles mesajul din această săptămână, îi felicit pentru atitudine și seriozitate. Am realizat o victorie concludentă care ne dă speranțe pentru viitor. Mental, jucătorii erau afectați după eșecul de la Lugoj, dar există valoare individuală la nivelul Ligii a 3-a. Obiectivul nostru este să fim acolo sus„, a spus antrenorul Călin Moldovan.

*Cîrstean și G. Goronea, goluri din postura de rezerve

Prima repriză a fost dominată în mod copios de amfitrionii, ce au mai ratat ocazii importante prin I. Radu, Itu sau Tăban.

Oltenii l-au deranjat în rare rânduri pe Tiut, atacurile mărginindu-se la șuturi de la distanță. Singura ocazie reală a fost în minutul 85, când Tiut a intervenit în două rânduri în fața lui R. Moraru.

Metalurgistul: Tiut – Tăban, Goșa, Șt. Radu, Huțanu – L. Moldovan, M. Neagu (83, Necșulescu), Piko, Afrapt (87, Ghergar) – Itu/ cpt (73, G. Goronea), I. Radu (63, Cîrstean); rezerve Dragotă – Șuteu, Ghergar, Iovănescu.

ASCO Filiași: Lascu – Orban, N. Sandu, Lupu, Neacșu, Petcu (69, R. Moraru), N. Popescu, V. Georgescu, Mainerici, Bălă (78, Ștoiu), Pîrvuică. Rezerve Obeanu, Fruntelată, Duriță, Dicu. Antrenor Ionel Luță.

Avertismente: Piko (38)/ Lupu (36), Orban (85), Neacșu (92).

[nggallery id=1106]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea