FOTO: Industria Galda – Performanța Ighiu 3-0, hat-trick Silviu Mureșan! Ciucă: “TGV-ul Mureșan de Transilvania”, Manea: “Duș rece, am început de la 0-2”

Industria Galda, echipa care se chinuia în fața suporterilor (un unic gol în primăvară) și atacantul Silviu Mureșan – hat-trick, vârf ce nu punctase deloc în retur, au reușit o victorie netă în penultimul derby “de Alba” al sezonului, 3-0 (2-0), cu Performanța Ighiu!!!

Trupa lui Paul Ciucă alternează evoluțiile bune cu rezultate dezamăgitoare, 0-3 cu Fotbal Comuna Recea, 3-2 la Cugir, 0-0 cu Avântul Reghin și acum 3-0 cu echipa din Ighiu. Industria are la activ două victorii în ultimele două derby-uri “de Alba”, iar ighienii au înregistrat două eșecuri.

Citește și: FOTO, LIVE-TEXT, Industria Galda – Performanța Ighiu 3-0 (2-0) | Hat-trick al atacantului Silviu Mureșan, ighienii umiliți în derby „de Alba”

*Paul Ciucă: “Sunt mândru de băieții mei”

Sunt mândru de băieții mei, de puterea lor de a depăși momentele dificile și de a transforma înfrângerile în victorii. Sunt fericit pentru Silviu Mureșan – TGV-ul de Transilvania, acum sunt convins că va dormi liniștit nopțile“, a spus Paul Ciucă. Până la acest joc, duelurile directe între reprezentantele fotbalistice ale celor două comune despărțite de 11 kilometri au însemnat trei remize.

*Mihai Manea: “Ne-am bătut singuri!”

Ne-am bătut singuri, am început meciul de la 0-2. A contat și acest fapt în economia jocului, dar și lipsa de atitudine și oboseala acumulată. Am trăit un duș rece“, a menționat antrenorul Mihai Manea. Un insucces de asemenea manieră a mai suferit Performanța doar în tur, pe “Cluj Arena”, în vreme ce Industria a repurtat împotriva rivalilor cel mai clar succes intern din acest sezon. Vizitatorii au terminat confruntarea în inferioritate, golgheterul Fetița fiind eliminat, mijlocașul fiind în prim-planul ultimelor trei runde: nu a intrat în teren la Reghin, a înscris golul victoriei împotriva “virușilor verzi”, iar acum a primit cartonașul roșu.

Foto: Gligor UDREA

 

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...