Rămâi conectat

Sport

FOTO: Industria Galda – Performanța Ighiu 3-0, hat-trick Silviu Mureșan! Ciucă: „TGV-ul Mureșan de Transilvania”, Manea: „Duș rece, am început de la 0-2”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda, echipa care se chinuia în fața suporterilor (un unic gol în primăvară) și atacantul Silviu Mureșan – hat-trick, vârf ce nu punctase deloc în retur, au reușit o victorie netă în penultimul derby „de Alba” al sezonului, 3-0 (2-0), cu Performanța Ighiu!!!

Trupa lui Paul Ciucă alternează evoluțiile bune cu rezultate dezamăgitoare, 0-3 cu Fotbal Comuna Recea, 3-2 la Cugir, 0-0 cu Avântul Reghin și acum 3-0 cu echipa din Ighiu. Industria are la activ două victorii în ultimele două derby-uri „de Alba”, iar ighienii au înregistrat două eșecuri.

Citește și: FOTO, LIVE-TEXT, Industria Galda – Performanța Ighiu 3-0 (2-0) | Hat-trick al atacantului Silviu Mureșan, ighienii umiliți în derby „de Alba”

*Paul Ciucă: „Sunt mândru de băieții mei”

Sunt mândru de băieții mei, de puterea lor de a depăși momentele dificile și de a transforma înfrângerile în victorii. Sunt fericit pentru Silviu Mureșan – TGV-ul de Transilvania, acum sunt convins că va dormi liniștit nopțile„, a spus Paul Ciucă. Până la acest joc, duelurile directe între reprezentantele fotbalistice ale celor două comune despărțite de 11 kilometri au însemnat trei remize.

*Mihai Manea: „Ne-am bătut singuri!”

Ne-am bătut singuri, am început meciul de la 0-2. A contat și acest fapt în economia jocului, dar și lipsa de atitudine și oboseala acumulată. Am trăit un duș rece„, a menționat antrenorul Mihai Manea. Un insucces de asemenea manieră a mai suferit Performanța doar în tur, pe „Cluj Arena”, în vreme ce Industria a repurtat împotriva rivalilor cel mai clar succes intern din acest sezon. Vizitatorii au terminat confruntarea în inferioritate, golgheterul Fetița fiind eliminat, mijlocașul fiind în prim-planul ultimelor trei runde: nu a intrat în teren la Reghin, a înscris golul victoriei împotriva „virușilor verzi”, iar acum a primit cartonașul roșu.

Foto: Gligor UDREA

[nggallery id=5530]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății din Alba Iulia   A 3-a ediție a atractivului turneu fotbalistic „Ziua familiei” va avea loc duminică, 19 mai. Turneul de fotbal 3 vs 3 (tata, mama și copilul) este organizat în Piața Cetății din Alba Iulia (în fața Universității „1 Decembrie 1918”) […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea