Rămâi conectat

Sport

FOTO: În „Alba Blaj” Arena, România – victorie senzațională cu Suedia în Golden League

Dan HENEGAR

Publicat

în

În „Alba Blaj” Arena, România – victorie senzațională cu Suedia în Golden League la volei feminin

Victorie superbă obținută de reprezentativa României în „Alba Blaj” Arena, în Golden League, 3-0 (25-23, 25-23, 25-18) cu reprezentativa Suediei. „Tricolorele” s-au impus după o oră și 25 de minute și au trei victorii și un eșec după primele două turnee, ocupând locul 4 în ierarhie, ultimul care asigură calificarea în Final Four. În „Mica Romă”, România a mai învins Azerbaidjan în minimum de seturi. Rodica Buterez, cu 15 puncte, Elizabet Lenke Inneh, 14 puncte, şi Ana Cristina Miron, 13 puncte, s-au remarcat din echipa tricoloră pregătită de ibericul Guillermo Naranjo Hernandez. Au mai evoluat Diana Ariton 7, Daiana Roman 5, Iarina Axinte două, Diana Vereș (libero), Adriana Matei și Sorina Miclăuș. A fost o atmosferă extraordinară create de fanii blăjeni, aceștia bucurându-se de o prestație de zile mari a României, rezultând unul dintre cele mai importante succese din ultimii ani, într-o confruntare în care eram creditați cu șansa a doua.

De partea cealaltă, de la scandinave cele care au ieșit în evidență au fost celebra Isabelle Haak (MVP-ul Ligii Campionilor), 16 puncte, Alexandra Lazic, 11 puncte, şi Anna Haak, 10 puncte. Ultimele dispute din faza preliminară a acestei competiții, ce vor avea loc la Gijon, în Spania, se vor desfășura după următorul program: pe 1 iunie cu Croaţia şi pe 2 iunie cu Spania. Primele patru clasate se vor califica la turneul Final Four, care va avea loc pe 15-16 iunie, la Ostrava (Cehia).

Foto: Federația Română de Volei


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Senzațional!!! România – Ucraina 3-0 (1-0), la debutul la Euro 2024, un meci de poveste! Albaiulianul Nicolae Stanciu, gol fabulos pentru istorie!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Senzațional!!! România – Ucraina 3-0 (1-0), la debutul la Euro 2024, un meci de poveste, o partidă mare al „tricolorilor”, cu cea mai categorică izbândă din istoria participării la turneele finale! Albaiulianul Nicolae Stanciu, gol fabulos pentru istorie, fiind desemnat MVP-ul meciului!!!   Albaiulianul Nicolae Stanciu a marcat un gol fabulos la Euro 2024, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea