FOTO: Fiesta la Stremț, Voința a câștigat Cupa României, după 2-1 cu CSU Alba Iulia în finală | 2019 – an de vis pentru vicecampioana Ligii a IV-a

Voința Stremț a cucerit de justețe Cupa României, după 2-1 (2-1) în finala cu CS Universitatea Alba Iulia, echipă nou-promovată din Liga a V-a, ce a înregistrat primul eșec de la înființare, în cel mai important joc al sezonului.

O victorie de justețe pentru vicecampioana Ligii a IV-a Alba, trofeu ce încununează un sezon perfect, materializat printr-un parcurs impecabil, ce cuprinde 17 întâlniri oficiale fără a cunoaște gustul eșecului. În ultimul act al competiției „KO” studenții” au deschis scorul prin Negrea (17) – abia intrat în teren, însă dubla lui Epure (33, 44) – MVP-ul finalei, a înclinat balanța,  pentru o cupă adjudecată în premieră de echipa din Stremț, care va întâlni, în Supercupa AJF Alba, în debutul viitorului sezon, pe Sportul Petrești.

ELIT

Jucătorii lui Ionel Marcu au declanșat fiesta pe gazonul stadionului „Cetate”, bucurându-se după adjudecarea trofeului alături de suporteri și primarul Traian Ștefan Popa, ce a participat la festivitatea de premiere organizată de AJF Alba.

Citește și: FOTO, LIVE-TEXT: Voința Stremț – CS Universitatea Alba Iulia 2-1 (2-1), în finala Cupei României! Sărbătoare la Stremț, Voința a cucerit trofeul județean

Este cea mai importantă zi de când activez în fotbal, avem o echipă minunată! Mă bucur enorm pentru acest trofeu ce confirmă munca depusă în acest an și faptul că am format o familie la Voința Stremț„, a spus Ioan Budin, directorul sportiv al Voinței, ce a câștigat Cupa României din a treia încercare, după cele din 2016 și 2018.

Bucuria de final a jucătorilor și staff-ului tehnic a Voinței, după câștigarea celui mai important trofeu din istoria clubului: trofeul Cupei României, faza județeană.Felicitări echipei și staff-ului tehnic pentru aceste performanțe.Hai Voința!"Toată lumea știe Cupa e la Stremț !"Sursa – Video: facebook Vointa Stremt.

Publicată de Vointa Stremt pe Duminică, 9 iunie 2019

A câștigat echipa mai bine pregătită și care și-a dorit mai mult acest trofeu pe care-l merităm pe deplin. La mulțumesc băieților și conducerii, sunt foarte fericit„, a declarat antrenorul Ionel Marcu, câștigător în premieră al trofeului județean.

„Sunt mândru de colegii mei și de ce am arătat până acum în acest an. Sper să rămânem același grup și în continuare. În viitorul sezon ne dorim să mai urcăm un loc în ierarhia Ligii a IV-a, iar în Cupa României să ne respectăm blazonul și să ne apărăm trofeul”, a precizat Andrei Trifa, căpitanul laureatei, fotbalist ce a evoluat în Liga a 3-a pentru Performanța Ighiu. O performanță deosebită pentru echipa comunală care sezonul trecut a încheiat Liga a IV-a în zona locurilor retrogradabile.

Sursa video: Voința Stremț, facebook

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...