Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: E COOL – Paradă modă eco la Alba Mall 2013

Bogdan Presecan

Publicat

în

Joi seară la Alba Mall a a avut loc concursul E COOL! Este vorba despre un foarte reuşit show de modă neconvenţională, respectiv ţinute vestimentare realizate din materiale reciclabile/reciclate, la care participă aproximativ 300 de elevi, reprezentând 30 de grupe din 24 licee din toate cele 11 oraşe ale județului Alba.

Începând cu ora 17.00, timp de două ore, adolescenţii echipelor participante la parada costumelor eco au încins atmosfera prin stilul, coregrafia si  entuziasmul lor dar si prin originalitatea costumelor pe care le-au creat pentru cel mai sofisticat spectacol de modă neconvenţională.

Agenţia Locală a Energiei Alba – ALEA împreună cu Consiliul Judeţean Alba şi Inspectoratul Şcolar al Judeţului Alba a organizat cea de a IV-a ediție a Campaniei ECOol, eveniment care s-a dovedit a fi un succes prin numărul celor implicați și prin rezultatele obținute.

Fiecare grup înscris a trebuit să refolosească într-un mod inedit deșeuri din mediul înconjurător, transformându-le în îmbrăcăminte. Costumele au fost prezentate în cadrul unei parade de modă, aceasta fiind urmată de un spectacol susținut de Skizzo Skillz și Binidetăt Live Band.

Marele premiu al concursului  constă într-o excursie de două zile oferită grupurilor situate pe primele 3 locuri.

Alte premii acordate: 5 premii pentru cele mai bune costume – alese în urma unui vot online pe pagina de Facebook a proiectului- de asemenea recompensate cu o excursie de două zile ; în plus vor fi realizate 3 portofolii de modă pentru cele mai promiţătoare prezentări.

Proiectul vizează sensibilizarea elevilor și a cadrelor didactice față de mediul înconjurător, implicarea  lor într-o activitate care presupune lucrul în echipă și stimularea creativității.

Marile câştigătoare sunt:

Locul I:  Colegiul Național Avram Iancu” din Cîmpeni

Locul I: Colegiul Național David Prodan” din Cugir

Locul III: Liceul Sportiv din Alba Iulia

La evenimentul organizat de Agenţia Locală a Energiei Alba şi Consiliul Judeţean Alba au participat pe lângă numerosul public, Ion Dumitrel președintele Consiliului Județean Alba, Florin Roman vicele CJ și Sorin Bumb managerul instituției.

Mai multe  fotografii de la eveniment puteți vedea accesând  pagina de facebook a ziarului „Unirea”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

VIDEO „Nu renunța la visul tău”, cel mai nou videoclip al cântărețului Cătălin Milea, laitmotivul vieții aiudeanului

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Nu renunța la visul tău”, cel mai nou videoclip al cântărețului Cătălin Milea, laitmotivul vieții aiudeanului Povestea de viață extraordinară a cântărețului aiudean Cătălin Milea continuă. Artistul a lansat de curând un nou videoclip la piesa ”Nu renunța la visul tău”. Noua piesă a artistului pare a fi chiar laitmotivul vieții lui, Cătălin urmându-și visul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea