FOTO: Cugireanul Emanuel Codrea (Unirea Alba Iulia), convocat la echipa națională Under 15

Emanuel Codrea, fotbalist originar din Cugir, care a deslușit tainele “sportului rege” sub Drăgana, actualmente legitimat la Unirea Alba Iulia, este convocat la o acțiune a echipei naționale Under 15 a României.

Acțiunea celor mai mici “tricolori” se desfășoară în perioada 16-22 septembrie, sub forma unui cantonament centralizat, la Centrul de Fotbal Buftea. E. Codrea a fost convocat la stagiul menționat mai sus în urma prestațiilor apreciate în această vară, la a doua ediție a Turneului Speranțelor, competiție implementată de FRF pentru descoperirea tinerilor jucători, care s-a încheiat cu tabăra de vară de la Tărlungeni, unde 153 de copii născuți în anul 2004 au fost testați timp de o săptămână. În final a fost alcătuit lotul lărgit al viitoarei echipe naționale Under 15 a României, cu 44 de jucători, printre care și Emanuel, fratele mai mic al fostului atacant al Metalurgistului, Marian Codrea, actualmente ajuns la FC Avrig. Cu Unirea Alba Iulia, jucătorul originar de sub Drăgana a fost campion județean la juniori C, participând cu formația condusă de Gheorghe Bran la etapa de zonă de la Arad. În vară, E. Codrea a fost utilizat în câteva partide de verificare și de Adrian Bicheși, la niveul primei echipe a “alb-negrilor” și evoluează pe banda stângă.

Foto: Viorel CODREA

Dan HENEGAR

1 comentariu

florin 14 septembrie 2018 at 11:16

Sa speram ca Unirea o sa profite de aceste generatii care vin din spate,si pe viitor sa trimitem cat mai multi jucatori la loturile nationale.
Unirea ar trebui ca in fiecare an sa caute in toate colturile judetului,noi talente care sa fie aduse la club si promovate.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...