Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CSU LPS Alba Iulia – SCM Timișoara 79-35 | Victorie netă împotriva unei contracandidate

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

csu-lps-alba-iulia-danzio-timisoara-2CSU LPS Alba Iulia, tânăra formație condusă de Nicușor Marcu a învins categoric, scor 79-35, pe propiul teren pe SCM Timișoara,  contracandidata la promovarea în primul eșalon și continuă marșul invincibil. Echipa din Cetatea Marii Uniri este la al doilea joc câștigat net împotriva unei rivale la promovare, după succesul de la Oradea, cea mai bună marcatoare a gazdelor fiind iarăși Kelly Walter, baschetbalista venită din USA.

Continuă șirul victoriilor pentru CSU LPS Alba Iulia în liga secundă de baschet feminin. Echipa antrenată de Nicușor Marcu a reușit un nou succes în Liga I, după ce a trecut pe propriul teren vineri după-amiază, scor 79-35 (27-6, 17-9, 12-10, 23-10), de CS SCM Timișoara. Partida care a contat pentru etapa cu numărul 4, a fost dominată categoric de gazde timp de 40 de minute, chiar dacă au existat multe momente de joc haotic, de nivel scăzut. În cele din urmă sportivele albaiuliene au izbutit performanța de a câștiga toate cele patru sferturi, trei dintre ele la diferențe concludente, iar diferența de peste 40 de puncte de la final în fața unei contracanditate la promovare le dă acestora un ascendent moral important pentru disputele ce urmează.

Și în urma acestei etape CSU LPS rămâne neînvinsă în Liga I, reușind trei victorii clare, fiind de altfel singura echipă fără eșec în acest sezon competițional din grupa B.

Următoarea partidă pentru tinerele baschetbaliste antrenate de Nicușor Marcu va avea loc doar peste 11 zile, în data de 15 noiembrie 2016, în deplasare cu, Univ. Goldiș ICIM 2.

Marcatoare CSU LPS Alba Iulia: Kelly Walter – 31 de puncte, Georgiana Plăvițu – 9 puncte, Andreea Fleșer – 7 puncte, Andreea Enache – 7 puncte, Iulia Taltabeț – 6 puncte, Alexandra Boțan – 6 puncte, Iuliana Petrifălean – 4 puncte, Ionele Țetcu – 4 puncte, Alexandra Bobar – 3 puncte și Florina Rusu – 2 puncte.  Au mai intrat în teren și Adina Ivașcu și Teodora Petrescu.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur! Rezultate excelente obținute de înotătorii de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia la Campionatul Național Școlar de Înot. Cu 24 de medalii adjudecate și 311 puncte acumulate, echipa LPS Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea