Rămâi conectat

Sport

FOTO: AFC Unirea 1924 Alba Iulia – Rapid CFR Teiuș 0-1 (0-0) | Feroviarii neînvinşi după 3 etape, Unirea – fără victorie

Tudor Stan

Publicat

în

AFC Unirea 1924 Alba Iulia rămâne fără victorie în Liga a 4-a şi după cea de a 3-a etapă parcursă. Echipa antrenată de Mihai Dăscălescu a fost învinsă de Rapid CFR Teiuş cu scorul de 0-1 (0-0). Unirea Alba Iulia-Rapid CFR Teius42Teiuşul antrenat de Darius Goangă şi Andrei Trifa a reuşit s ădea lovitura pe final, când a punctat prin portarul-atacant G. Costea (87), care l-a învins pe C. Suciu cu un şut de la marginea careului.

Rapid CFR Teiuş rămâne neînvinsă după primele 3 etape din acest nou campionat. Partida de pe „Cetate” a fost una plină de ambiţii, dar şi de nervi, ambele tabere prostestând des la deciziile centralului L. Maier. Mai mult, în minutul 85, A. Matei a văzut cartonaşul roşu, iar Mihai Dăscălescu a fost trimis în tribune de către arbitrul din Ocna Mureş.

Imediat după eliminare, Teiuşul a forţat şi a dat lovitura prin G. Costea, care a şutat perfect de la marginea careului, punctând a doua oară consecutiv.

Imediat după fluierul final al jocului, Mihai Dăscălescu a revenit în spaţiul tehnic şi l-a apostrofat pe tânărul arbitru pentru prestaţia acordată.

Într-o altă partidă din Liga a 4-a:

Gaz Metan Valea Lungă – CS Ocna Mureş 0-1 (0-0). A marcat: Antonescu (90). Acelaşi Antonescu a ratat un penalty în min. 14, iar Mărginean (Gaz Metan Valea Lungă) a fost eliminat în min. 23.

[nggallery id=950]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Avântul Reghin 2-2 (1-0), în prima rundă din play-out | Gazdele, egalate în două rânduri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a remizat pe propriul teren cu Avântul Reghin, în prima rundă din play-off-ul Seriei 9 din eșalonul terț, scor 2-2 (1-0) joc în care amfitrionii au condus în două rânduri, dar au fost egalați de fiecare dată. Apărătorul gazdelor Vitinha a fost înlocuit la pauză și transportat la spital din pricina unei lovituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea