Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Final incendiar în Divizia A1! Darko Zakoč – antrenor la Rapid, adversar în lupta la titlu pentru Volei Alba Blaj

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Final incendiar în Divizia A1 de volei feminin, când mai sunt două runde din sezonul regular care programează dueluri între primele 3 clasate. Interesantă va fi lupta pentru supremație în condițiile în care sârbul Darko Zakoč, ultima dată la PAOK Salonic, a fost numit antrenor principal la Rapid București, înlocuindu-l pe Dragan Nesic!

O nouă suplimentară de interes este dată de revenirea lui Zakoč în România, reputatul tehnician făcând istorie la echipa din „Mica Romă” pe care a pregătit-o timp de 7 ani, până în 2021, perioada în care a reușit un bilant fabulos: 5 titluri naționale, 3 Cupe ale României, plus 3 finale europene, Champions League, CEV Cup și Challenge Cup.

Extrem de apreciat în „Mica Romă” Zakoc a primit, în 2017, alături de Adina Salaoru, titlul de cetățean de onoare al Blajului.

Sâmbătă, 9 martie, Zakoc debutează pe banca Rapidului în disputa cu CSM București, iar în ultima rundă a returului este tocmai o deplasare la Blaj, un meci special programat duminică, 17 martie, ora 16.00.

Pe de altă parte, Volei Alba Blaj, lider în acest moment, are sâmbătă (ora 18.30) un meci extrem de dificil, deplasare la CSM Lugoj, ocupanta locului secund, cu două puncte mai puțin.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea