Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Extrema Iman Isanović, transfer la Volei Alba Blaj! Joi, meci decisiv în Champions League cu LKS Lodz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Extrema Iman Isanović este transferul campioanei Volei Alba Blaj, nou-venita având drept de joc în meciul decisiv în Champions League cu LKS Lodz, joi, ora 18.00, în „Alba Blaj” Arena.

Extrema Iman Isanović (24 ani, 1.88 metri) este transferul realizat de campioana Volei Alba Blaj în această pauză competițională, voleibalista debutând la noua sa formație cu prilejul partidei amicale din “Alba Blaj” Arena, împotriva campioanei Serbiei, Jedinstvo Stara Pazova.

Jucătoarea în vârstă de 23 de ani a fost prezentă anul trecut la Campionatul European, componentă a naționalei Bosniei și Herțegovina, fiind pregătită tocmai de Stevan Ljubičić, antrenorul actualei sale formații de club.

Iman Isanović (născută la Sarajevo, în 28 august 1999) a evoluat în ultima perioadă în USA, plecând de la OK Luka Koper (Slovenia, 2017/2019). În Statele Unite ale Americii a jucat mai bine de 4 ani și a trecut pe la echipele universitare Arizona State (2019/2023) și Washington State (2023). Achiziția grupării din “Mica Romă” are drept de joc în competițiile continentale (va purta tricoul cu numărul 5), fiind trecută pe lista CEV, în perspectiva confruntării cu LKS Lodz, meci decisiv pentru accederea în etapa superioară a Ligii Campionilor (joi, 11 ianuarie, ora 18.00, în “Alba Blaj” Arena).

În același timp, gruparea din Alba s-a despărțit de coordonatoarea Lea Deak (ajunsă în Grecia, la PAOK Salonic, pregătită de… Darko Zakoč) și universalul olandez Anneclaire Ter Brugge (ambele venite în precedenta pauză competițională).

Următoarea confruntare din acest debut de an va fi tot în Liga Campionilor, la Mioveni, cu Prometey Dnipro, marți, 16 ianuarie, în ultima rundă a grupelor competiției stelare. Asta întrucât întâlnirea din Divizia A1, cu CSM București, contând pentru prima etapă a returului Diviziei A1, va fi amânată pentru o dată ulterioară .

Foto: Volei Alba Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea