Rămâi conectat

Sport

E derby “de Alba” în Vinerea Mare! Sub Drăgana, Metalurgistul Cugir – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, de la ora 17.00, avem parte de al treilea derby “de Alba” din retur, o dispută incitantă în care se înfruntă Metalurgistul Cugir, singura grupare din județ invincibilă în 2018, și Performanța Ighiu, cea mai bine plasată dintre conjudețene, ambele venind după rezultate externe pozitive, dar cu siguranță și cu o stare accentuată de oboseală cauzată de programul dens din ultimele două săptămâni.

Ca și comparație, anul trecut, în Vinerea Mare, s-a disputat Performanța Ighiu – Unirea Alba Iulia, scor 2-2.

În duelurile directe din toamnă, ambele pe “Cetate”, “roș-albaștrii” au suferit, 1-2 în eșalonul terț, respectiv eliminare din Cupa României, după loviturile de departajare. Dacă amfitrionii au efectivul complet, în schimb gruparea vizitatoare acuză probleme: Cl. Marcu și Cordoș – accidentați (Hidișan, Circov și E. Crișan – nerestabiliți complet).

*În toamnă, Performanța la pătrat…

Sperăm să fim apți din punct de vedere fizic, să găsim resurse și energie pentru a trece și de acest joc, unul deloc ușor. Întâlnim o echipă puternică, care se luptă la promovare și are un avantaj întrucât a jucat mai puțin decât noi în această perioadă densă”, a precizat Călin Moldovan, “principalul” Metalurgistului, echipă ce are 4 întâlniri în 11 zile.

Jucăm în Vinerea Mare împotriva unei echipe bune din serie. Îmi doresc să rezulte o partidă frumoasă, echipele să se respecte, iar la final să câștige cel mai bun”, a menționat Mihai Manea.

În tur, înaintea confruntării cu cugirenii, la fel ca și acum, Perfomanța înregistrase o remiză cu Fotbal Comuna Recea (3-3 și 0-0) și un eșec cu “șepcile roșii” (0-3, 0-2).

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea