// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

E derby “de Alba” în Vinerea Mare! Sub Drăgana, Metalurgistul Cugir – Performanța Ighiu

În Vinerea Mare, de la ora 17.00, avem parte de al treilea derby “de Alba” din retur, o dispută incitantă în care se înfruntă Metalurgistul Cugir, singura grupare din județ invincibilă în 2018, și Performanța Ighiu, cea mai bine plasată dintre conjudețene, ambele venind după rezultate externe pozitive, dar cu siguranță și cu o stare accentuată de oboseală cauzată de programul dens din ultimele două săptămâni.

Ca și comparație, anul trecut, în Vinerea Mare, s-a disputat Performanța Ighiu – Unirea Alba Iulia, scor 2-2.

În duelurile directe din toamnă, ambele pe “Cetate”, “roș-albaștrii” au suferit, 1-2 în eșalonul terț, respectiv eliminare din Cupa României, după loviturile de departajare. Dacă amfitrionii au efectivul complet, în schimb gruparea vizitatoare acuză probleme: Cl. Marcu și Cordoș – accidentați (Hidișan, Circov și E. Crișan – nerestabiliți complet).

*În toamnă, Performanța la pătrat…

Sperăm să fim apți din punct de vedere fizic, să găsim resurse și energie pentru a trece și de acest joc, unul deloc ușor. Întâlnim o echipă puternică, care se luptă la promovare și are un avantaj întrucât a jucat mai puțin decât noi în această perioadă densă”, a precizat Călin Moldovan, “principalul” Metalurgistului, echipă ce are 4 întâlniri în 11 zile.

Jucăm în Vinerea Mare împotriva unei echipe bune din serie. Îmi doresc să rezulte o partidă frumoasă, echipele să se respecte, iar la final să câștige cel mai bun”, a menționat Mihai Manea.

În tur, înaintea confruntării cu cugirenii, la fel ca și acum, Perfomanța înregistrase o remiză cu Fotbal Comuna Recea (3-3 și 0-0) și un eșec cu “șepcile roșii” (0-3, 0-2).

 

Dan HENEGAR