Rămâi conectat

Sport

După remiza din derby „de Alba”: Paul Ciucă (Industria): „rezultatul nu ne satisface”, Călin Moldovan (Metalurgistul): „remiză echitabilă după cel mai slab joc al nostru”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda și Metalurgistul Cugir au remizat 1-1 (1-1) în al 4-lea derby „de Alba” din această toamnă, în Seria a 5-a din Liga a 3-a, egal ce a dus la preluarea primei poziții de către Performanța Ighiu, la egalitate cu formația de sub Drăgana, însă protagonistele duelului de la Galda de Jos se declară nemulțumite de acest rezultat.

Rezultatul nu ne satisface pe deplin, după ocaziile avute trebuia să învingem. Trebuia să fim mai preciși la finalizare. Îmi felicit jucătorii, dar și adversarul, o echipă bună. Ne-am obișnuit să schimbăm liderul seriei, am făcut-o etapa trecută, acum și poate o vom face și runda viitoare și peste două etape„, a menționat antrenorul Paul Ciucă. Industria a ajuns pe locul 5, cu 14 puncte, la două lungimi de primele două clasate, etapa viitoare joacă la Reghin și apoi are un nou derby județean cu Performanța Ighiu.

„Rezultat echitabil venit după cel mai slab joc al nostru din acest campionat. Sunt dezamăgit că nu am jucat ceea ce ne-am propus împotriva unei echipe arțăgoase ce speculează din plin erorile adversarului. E greu să învingi când pleci din start cu un handicap, este nepermis să tratăm de asemenea manieră o fază ca la deschiderea scorului”, a afirmat Călin Moldovan după prima remiză stagională a „roș-albaștrilor”.

Metalurgistul a fost lider runda anterioară după ce Industria a învins la Comuna Recea și tot găldenii au instalat noul lider, Performanța Ighiu, prin egalul cu gruparea de sub Drăgana.

[nggallery id=4706]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea