Rămâi conectat

Sport

Duminică, derby pentru titlu în Sala „Timotei Cipariu”, Volei Alba Blaj – CSM Bucureşti, primul meci mare al anului!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj nu are timp să jubileze după rezultatele de senzaţie din Champions League (victorie în fieful campioanei Franţei) şi trebuie să se „încarce”, întrucât o aşteaptă duminică, de la ora 14.45, în Sala „Timotei Cipariu”, o dispută cu o miză enormă. Un derby cu CSM Bucureşti, liderul Diviziei A1, echipă ce are un punct în faţa triplei campioane a României. Partida ce contează pentru etapa a 13-a opune primele două clasate, combatante ce râvnesc la trofeul suprem în campionatul intern. De altfel „tigroaicele” conduse de Ferhat Akbaş au administrat formaţiei din „Mica Romă” unica înfrângere din stagiunea 2017-2018, în cele 17 jocuri susţinute pe trei fronturi, Liga Campionilor, Cupa României şi Divizia A1 şi sunt principalele contracandidate la cununa de lauri.

A fost 3-1 în noiembrie în Capitală, iar de atunci rivalele şi-au întărit efectivele: sarboaica Jovana Brakocevic, una dintre cele mai titrate jucatoare din lume, a ajuns la CSM (unde activează şi două foste echipiere a Blajului: Naoko Hashimoto şi Tatsiana Markevich), iar Blajul replică cu Aleksandra Crncevic şi Lynda Morales. Pe CSM o aşteaptă binecunoscuta atmosferă incendiară creată de suporterii locali, Sala “Timotei Cipariu” fiind interzisă vizitatoarelor: CSM-ul nu a câştigat niciodată aici, amfitrioanele suferind ultimul eşec intern acum aproape doi ani (aprilie 2016 în finala cu CSM Tîrgovişte). “Victoria de la Mulhouse contează foarte mult pentru moralul echipei înaintea disputelor cu CSM Bucureşti şi CSM Tîrgovişte. Trebuie să fim foarte atenţi, ne aşteaptă o confruntare dificilă, este un derby, dar şi noi suntem mult mai puternici decât în tur, arătăm mult mai bine”, a menţionat antrenorul Darko Zakoc (Volei Alba Blaj), invincibil în 2018, cu 8 succese la rând în competiţia internă.

*Suporterii în roșu, pentru un cadou surpriză

Duminică este o zi mare pentru echipa noastră. Începând cu ora 14:15 trebuie să fii prezent în Sala Timotei Cipariu, pentru a o încuraja pe campioana noastră în partida contra celor de la CSM București. Intrarea este liberă.
Pentru a vă demonstra atașamentul față de aceste minunate fete care reprezintă cu succes Blajul în Cupele Europene, trebuie sa veniți îmbrăcați în ROȘU, să aveți în dotare eșarfe, vuvuzele și tot ce credeți că este necesar pentru a o purta spre victorie pe campioana noastră. Fanii care vor fi îmbrăcați în ROȘU vor primi la intrarea în sală un CADOU din partea clubului nostru”, este mesajul postat pe pagina de facebook de CSM Volei Alba Blaj, echipa campioană repetând practic gestul de la meciul din decembrie, de la Sibiu, din Champions League, cu Volero Zurich


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea