Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Dublă pentru finală în Sala “Timotei Cipariu” *Astăzi şi mâine, meciuri de foc Volei Alba-Blaj – CSM Bucureşti

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj-CSM Bucuresti64“Mica Romă” fierbe în aşteptarea “dublei” de foc dintre Volei Alba-Blaj şi CSM Bucureşti, contând pentru semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. Cele două combatante s-au războit şi în sezonul regulat, în căutarea unei poziţii cât mai convenabile înaintea play-off-ului.

Deşi victoriile au fost împărţite, gazdele impunându-se, 3-2 la Bucureşti, respectiv 3-1 la Blaj, echipa lui Darko Zakoc a terminat pe poziţia secundă şi deţine avantajul jocurilor mai multe pe teren propriu. Calificarea în marea finală se dispută după sistemul cel mai bun din 5 meciuri, astfel: primele două în Sala “Timotei Cipariu”, vineri, 20 martie, de la ora 17.00 (Digi Sport 2) şi sâmbătă, 21 martie, de la ora 12.45 (Digi Sport 1). Urmează alte două partide, în 30 şi 31 martie la Bucureşti (de la ora 17.00, televizate pe Digi Sport), iar în cazul în care mai este nevoie, pe 2 aprilie va fi ultima întâlnire, la Blaj.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*De două ori în sferturi cu CSM Bucureşti
Volei Alba-Blaj, echipă înfiinţată în urmă cu 4 ani este pentru a doua oară consecutiv în “careul de aşi” al întrecerii interne la volei feminin. Demn de semnalat este faptul că în ultimele două ediţii, CSM Bucureşti a fost mereu oponentul din prima manşă a play-off-ului pentru gruparea blăjeană. În 2013 echipa din Capitală s-a impus cu 2-1 (la “general”), iar anul trecut Blajul a făcut pasul spre semifinalele cu Dinamo, după scorul general de 2-0. “Va fi o confruntare grea şi echilibrată în acelaşi timp, întrucât se întâlnesc două formaţii apropiate valoric. Dacă o să jucăm cel mai bun volei posibil deţinem şanse reale să trecem mai departe. Avem avantajul acestui public minunat şi ar fi extraordinar să plecăm cu două victorii”, a spus preşedintele Sergiu Ştefănescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea