Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Dinamo Bucureşti – Volei Alba Blaj 3-0, în etapa a 16-a a Diviziei A1 la volei feminin *Revanşă în capitală

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a susţinut unul dintre derbyurile rundei a 16-a a Diviziei A1 la volei feminin, în deplasare cu Dinamo Bucureşti, echipă ce a instalat un nou antrenor principal, pe Marian Constantin, bucureştencele impunându-se cu 3-0 (25-22, 25-19, 25-8).

*Dinamo  – mult mai tare!

Este al doilea joc consecutiv extern, după cel cu campioana Tomis Constanţa în care nou-promovata pierde categoric, cu 0-3 la seturi, înfrângeri aspre în contul formaţiei blăjene. „În primele două seturi ne puteam lega de meci, dar apoi am căzut total. N-am finalizat, am fost previzibile, am prins în ansamblu o zi proastă. Eram sigur că va fi dificil, Dinamo era cu cuţitul la os, dar trebuie să recunosc că s-a prezentat mult mai bine decât în toamnă, a jucat la alt nivel„, a declarat antrenorul Marius Macarie. Revelaţie în prima parte a stagiunii, când a şi învins la Blaj cu 3-1 pe Dinamo, Volei Alba Blaj a început să fie privită cu multă atenţie de forţele campionatului şi implicit are de suportat o presiune suplimentară.

Pentru echipa lui Marius Macarie au evoluat Alice Kapelovies, Adriana Dudnic, Bojana Stojkovic, Irina Alexandru, Marija Sandic, Vali Rusu, Laura Mastahac (libero), mai intrând Sherisa Livingston, Josefina Fernandez, Andreea Niţulescu, Melinda Dobeş. În etapa viitoare, sâmbătă,  9 februarie, Volei Alba Blaj va juca tot în deplasare, cu „U” Cluj.

*”Şicane” la filmat şi fotografiat pentru blăjeni!

Doi dintre apropiaţii echipei blăjene au avut mult de suferit în sala „Unirea” din Dobroieşti. Aceştia în calitate de reprezentanţi ai clubului oaspete au dorit să filmeze partida şi să „tragă” câteva fotografii, însă au avut parte de multe şicane, fiind nevoie inclusiv de intervenţii telefonice la observatorul întâlnirii.

Iniţial, reprezentanţii clubului Dinamo, „blindaţi” de forţele de ordine au interzis cu desăvârşire acest lucru în prima fază, dar până la urmă s-a permis instalarea unei camere video în spatele terenului (la nivelul suprafeţei de joc), însă cameramanul n-a avut acces la respectivul aparat, stabilizat într-o poziţie fixă!!!Ba mai mult unul dintre blăjeni a rămas în afara sălii după ce s-a deplasat pâna la autoturism, pentru a-şi depozita alte „scule” electronice şi nu i s-a mai permis accesul în incinta sălii!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea