Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Deputatul Cornel Comșa, cel mai ”câștigat” parlamentar de Alba. Anul 2014 i-a adus o soție frumoasă și o nuntă ”ca-n povești”, cu ”cinste” și cadouri pe măsură

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul de Alba, Cornel Comșa, fost membru PP-DD, în prezent independent, a tras lozul norocos în 2014. El a avut parte numai de împliniri, mai ales după ce și-a unit oficial destinul cu frumoasa sa soție – eveniment considerat nunta anului la Alba Iulia, atât din punct de vedere organizatoric, cât și al participanților de elită, ceea ce i-a adus, evident, și o rotunjire consistentă a averii.

Nunta Cornel Comsa32Nu mai puțin de 110.000 de euro – aceasta este suma câștigată după importantul eveniment ce a avut loc în vara anului trecut, bani pe care, trebuie să recunoaștem, i-a declarat oficial cu promptitudine, așa cum de altfel ar trebui s-o facă orice politician care respectă legea.

Mai mult, dovedind clar că nu face parte dintre cei care recurg la tertipuri pentru a afișa o imagine falsă de ”sărac și cinstit”, acesta nu s-a sfiit să anunțe că a primit și cadouri ”de milioane”. Astfel , pe lista obiectelor de valoare pe care le deține se află cadouri de nuntă de 40.000 de euro (ceasuri și tablouri) și bijuterii în valoare de 35.000 de euro cumpărate cu ocazia evenimentului.

CITEȘTE ȘI: Nuntă cu fast, la Alba Iulia. Deputatul Cornel Comşa s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Olivia Zaharia. Salve de tun şi Garda Cetăţii în onor

Nu este de neglijat nici ”zestrea” pe care soția sa a adus-o, formată din mai multe terenuri (4 hectare intravilan la Poiana Mărului – județul Brașov; 5,75 hectare forestier la Poiana Mărului; 1.400 mp intravilan la Maliuc – județul Tulcea; 3.600 mp extravilan în localitatea Vulcan; 6.000 mp agricol în localitatea Vulcan; 400 mp intravilan în localitatea Moeciu; 500 mp intravilan în municipiul Brașov) și imobile (casă de vacanță de 70 mp la Poiana Mărului; două apartamente de câte 110 mp și o casă de 250 mp în municipiul Brașov).

Chiar dacă acestea sunt bunuri care îi aparțin soției sale dinainte de căsătorie și, practic, nu se pun la socoteală, Cornel Comșa rămâne cel mai bogat parlamentar din Alba (dacă facem un clasament în funcție de averea declarată), numai luând în considerare conturile sale din bancă (45.500 de dolari; 10.000 de franci elvețieni; 30.500 de lei; 20.500 de euro) și împrumuturile de 85.000 de euro acordate unor persoane fizice și juridice (bani pe care nu se grăbește să-i recupereze).

La toate acestea se adaugă un teren intravilan de 515 mp la Sulina, o casă de 200 mp în Alba Iulia, un apartament de 118 mp în Brașov și un apartament de 84 mp în București, plus cele două autoturisme – VW Passat și Toyota Yaris – cu an de fabricație 2008, rămase după închiderea firmei Da Easy Way SRL, la care a fost acționar unic.

Mai trebuie să precizăm că deputatul de Alba, Cornel Comșa mai are un credit scadent în 2018, în valoare de 25.000 de euro, iar în anul 2014 a câștigat, din indemnizația de parlamentar, suma de 58.800 de lei. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea