FOTO-VIDEO: Nuntă cu fast, la Alba Iulia. Deputatul Cornel Comşa s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Olivia Zaharia. Salve de tun şi Garda Cetăţii în onor

Nunta Cornel Comsa32Deputatul de Alba, Cornel Comşa, a spus sâmbătă adio burlăciei  şi s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Olivia Zaharia, o tânără frumoasă din Braşov. Cei doi şi-au unit destinele sub cerul liber, la Traseul celor Trei Fortificaţii din Cetatea Alba Carolina, iar cununia civilă a fost oficiată de însuşi primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava.

Radiind de fericire şi cu ceva emoţii, aşa şi-au făcut apariţia cei doi, însoţiţi de părinţii spirituali, cele două perechi de naşi, Iulian şi Nunta Cornel Comsa14Mihaela Iancu alături de Sarit şi David Hay, familie şi prieteni apropiaţi în curtea Hotelului Medieval, acolo unde au fost întâmpinaţi de soldaţii din Garda Cetăţii care le-au prezentat onorul.

Într-un cadru elegant, cu aranjamente florale naturale deosebite în culori pastelate şi felinare împodobite, pe podul de pe Traseul Celor Trei Fortificaţii cei doi şi-au spus “DA” în faţa ofiţerului de stare civilă, primarul Mircea Hava şi în prezenţa şi aplauzele apropiaţilor. A fost momentul în care Olivia a semnat pentru prima dată cu noul ei nume.

 Nunta Cornel Comsa87Nu au lipsit din cadru nici salvele de tun, care au creat o atmosferă a unei nunţi de… basm.

 Proaspeţii însurăţei îşi vor jura iubire veşnică la Catedrala Reîntregirii, acolo unde va fi oficiată cununia religioasă, după care evenimentul vieţii lor va continua cu petrecerea fastuoasă ce va avea loc în curtea interioară a luxosului Hotel Medieval, unde au fost deja aranjate mese şi scaune din lemn alb, cu flori naturale. O nuntă ca-n poveşti,  cu eleganţă, stil  şi rafinament, cam aşa se poate descrie evenimentul important din viaţa tinerilor însurăţei, Olivia şi Cornel.

Nunta Cornel Comsa17 Frumoasa şi tânăra mireasă, Olivia, acum Comşa, a ales să poarte rochie de mireasă graţioasă, lungă şi simplă, în timp ce Cornel, vizibil fericit alături de femeia vieţii lui, şi-a completat jumătatea optând pentru o ţinută trendy, cu frac negru, cămaşă albă, vestă galbenă şi pantaloni gri.

 Iar pentru că vorbim de un politician important al judeţului Alba, şi naşii sunt pe măsură. Trebuie să menţionăm că Iulian Iancu este preşedintele Comisiei de Industrii din Camera Deputaţilor.

 Tinerii trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câţiva ani. S-au logodit anul trecut, în luna noiembrie, atunci când Cornel şi-a dat seama că o vrea alături de el pe Olivia pentru tot restul vieţii şi a cerut să-i fie soţie. Dacă deputatul Cornel se învârte în mediul politic, soţia lui Olivia, se ocupă de turism, fiind vicepreşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT).

Albaiulianul Cornel Comşa a fost cu ceva timp în urmă consilier al Casei Regale din România şi consultant politic pentru importanți lideri și partide politice, între care şi primarul general al capitalei Sorin Oprescu. Acesta a ajuns în Parlamentul României în anul 2012, când a fost ales deputat PP-DD de Alba. În prezent, Cornel Comşa este deputat independent de Alba şi construieşte un nou partid politic, care speră el să fie „altceva” decât partidele de pe actuala scenă politică românească.

CITIŢI şi  Olivia & Cornel Comşa: AMĂNUNTE inedite de la Nunta Anului în Alba Iulia. Marius Moga şi iubita lui au întârziat exact…24 de ore!

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...