Rămâi conectat

Monden-Clubbing

De 8 Martie, localurile albaiuliene răsfaţă reprezentantele sexului frumos! Vezi ce petreceri au loc în oraş

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri e 8 Martie, e Ziua Femeii, Ziua Mamei, ziua în care sunt venerate cele mai frumoase şi mai gingaşe fiinţe în toată lumea. Cu ocazia acestei zile speciale, cluburile albaiuliene au pregătit pentru toate reprezentantele sexului frumos evenimente care mai de care mai atrăgătoare, începând de la petreceri tematice cu karaoke sau muzică live până la show-uri de striptease masculin.

Citește și: Mesaje de 8 Martie • Texte cu URĂRI de 8 Martie. FELICITĂRI de 8 Martie care pot fi transmise prin SMS de Ziua Femeii

Iată evenimentele ce vor avea loc în oraş:

Le Papion răsfaţă doamnele şi domnişoarele cu o petrecere ca-n poveşti – ” Ladies Night”, o noapte în care atmosfera dar şi surprizele pregătite, spun organizatorii, le vor face să se simtă cu adevărat  regine. La petrecere vor avea acces şi băieţii, însă aceştia trebuie să achite o mică taxă de intrare, de 10 lei, din care 5 lei reprezintă consumaţia.

 De 8 Martie, Clubul Allegria preţuieşte şi cinsteşte femeia cu adevărat. Organizatorii invită toate femeile să se bucure de cea mai frumoasă zi din an la o petrecere de neuitat, în cadrul căreia vor răsuna cele mai fresh hituri de club iar consumaţia va fi gratuită.

În Club Stage, reprezentantele sexului frumos sunt aşteptate vineri seara la un super show de striptease masculin oferit de britanicii de la Flirt Uk Boys. Accesul bărbaţilor în club se va face doar după ora 00.30.

Club Enjoy organizează de Ziua Femeii – „Karaoke Ladies Party”, o petrecere de răsfăţ pentru fete. Iată chemarea organizatorilor: „Vă invităm vineri , 8 Martie, începând cu ora 22.00, să le urăm La Mulţi Ani tuturor femeilor din viaţa noastră!!!….Pregătiţi-vă melodiile preferate, invitaţi-vă iubitele şi veniţi în Club Enjoy Life să ne distrăm în stilul vostru. Cele mai bune voci se premiază.”

Vineri, sărbătoreşte femeia într-un stil aparte şi Art Cafe. Organizatorii au pregătit o petrecere intitulată „Minim…de trei ori femeie”, unde în centrul atenţiei vor fi bineînţeles doamnele şi domnişoarele.

Citește și: Mesaje de dragoste • Mesaje de iubire • Declarații de dragoste • Mesaje de dragoste romantice care pot fi transmise prin SMS persoanei iubite

Şi Irish Pub Erol  sărbătoreşte Ziua Femeii cu un eveniment special. Invitaţi  ai serii sunt băieţii de la „The Hearts”, care promit o seară de neuitat, din care nu vor lipsi piesele de dragoste.

Pentru doamnele care vor să petreacă într-un loc mai restrâns, dar cu tot „tacâmul”, restaurantul Mureşul Drâmbar organizează o petrecere în care surprizele vor fi pe măsură. Invitatele vor avea parte de un meniu diversificat, care include atât mâncare, desert şi băutură cât şi un super how de striptease. Distracţia începe la ora 19.30,  iar preţul pentru un meniu este de  50 de lei. Rezervările se mai pot face încă la nr de tel: 0744 228 541.

Citește și: Mesaje de 1 martie, Mărțisor. Ce sms-uri, felicitări şi urări puteţi trimite cu ocazia venirii primăverii

Citește și: Mesaje de Valentine’s day. Declaraţii, urări, SMS-uri şi mesaje pe care le puteţi trimite persoanei iubite

Citește și: Mesaje de Dragobete. Felicitări şi SMS-uri pe care le poţi trimite de ziua îndrăgostiţilor la români


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea