Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Cugireanul Mihai Toader lucrează în bucătăria lui Florin Dumitrescu, juratul de la Masterchef

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mihai Toader: „Sper să fie o colaborare lungă şi frumoasă şi să învăţ cât mai multe de la Chef Florin”

Cugireanul Mihai Toader face paşi mari în carieră, după ce a ocupat Zemanta Related Posts Thumbnaillocul III la concursul Masterchef. Acesta a ajuns să lucreze în bucătăria juratului Florin Dumitrescu,  care încă din timpul concursului a pus ochii pe el. Mihai lucrează acum în restaurantul Goccia din Bucureşti, unde deja îşi petrece aproape tot timpul.

„Despre Mihai Toader ştiam că este un tip mai agitat şi nerăbdător, genul meu de bucătar de tigăi sau grătar. Evoluţia lui din concurs oricum m-a surprins plăcut şi era singurul concurent dintre finalişti pe care aş fi putut să îl angajez, Alex Hora fiind din Oradea, iar Aida trăind în Italia”, a spus chef Florin Dumitrescu.

Mihai Toader, alături de alţi doi concurenţi, Ionuţ Iancu şi Răzvan Oana, au început deja să lucreze în restaurante al căror meniu este semnat de Florin Dumitrescu.

“Răzvan Constantin Oană, băiatul cu ciulinii de mare din preselecţiile de anul acesta, lucrează în Galaţi într-o bucătărie care îmi poartă semnătura, cu două locaţii – pub-ul Union Jack şi restaurantul Flow. În Bucureşti în schimb, Mihai Chef Florin DumitrescuToader şi Ionuţ Iancu sunt angajaţi la restaurantul Goccia, unde deja îşi petrec aproape tot timpul”, spune Florin.

Chef Florin Dumitrescu povesteşte că după ce a făcut aceste alegeri, spera ca fiecare dintre aceştia să înveţe cât mai mult în bucătărie, astfel încât să poată ajunge să semneze singuri un meniu sau să conducă o bucătărie profesionistă. „Răzvan s-a nimerit să fie în Galaţi în perioada în care am început colaborarea cu cei de acolo. Aveam nevoie de cineva pasionat în bucătărie, de cineva care să fie permanent interesat să se perfecţioneze şi care să îi impulsioneze şi pe ceilalţi.

Mihai Toader era singurul concurent din finală disponibil să trăiască în Bucureşti, aşa că a fost prima opţiune pentru post. Mihai este genul de bucătar rapid, atent la detalii şi care este capabil să tragă de tigăi. Ionuţ Iancu a intrat în atenţia mea din momentul în care am văzut câtă importanţă acordă farfuriilor şi detaliilor din montajele lui. Este genul de bucătar pe care daca îl laşi liniştit să monteze un plating îţi poate scoate nişte farfurii splendide”, a spus chef Florin Dumitrescu despre foştii concurenţi.

Când chef Florin mi-a propus acest job am acceptat foarte bucuros. Am învăţat foarte multe de la el, începând de la tehnici până la combinaţii de gusturi. Este un bun învăţător. Sper să fie o colaborare lungă şi frumoasă şi să învăţ cât mai multe de la Chef Florin. Sper să îmi aducă experienţa de care am nevoie”, a spus entuziasmat Mihai.

Sursa: gandul.info
Sursa foto: Facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

11-12 iunie| Festivalul Naţional – Concurs de muzică pop pentru tineri și studenți ”Voices”, la Alba Iulia. Invitați speciali, Olivia Addams și Gabriel Dorobanțu. Programul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

11-12 iunie| Festivalul Naţional – Concurs de muzică pop pentru tineri și studenți ”Voices”, la Alba Iulia. Invitați speciali, Olivia Addams și Gabriel Dorobanțu. Programul evenimentului Pe 11-12 mai 2024, are loc, la Alba Iulia, Festivalul Naţional – Concurs de muzică pop pentru tineri și studenți ”Voices”, ediția a XII-a Casa de Cultură a Studenţilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea