Rămâi conectat

Sport

CSU LPS Alba Iulia – CSM 2 Satu Mare 91-38 | Victorie facilă, a 5-a consecutivă, junioarele au ieşit la rampă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

csu-lps-alba-iulia-danzio-timisoara-2Victorie lejeră pentru CSU LPS Alba Iulia, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”, cu CSM Satu Mare 2, scor 91-38 (23-12, 21-8, 28-2, 19-16), al 5-lea succes consecutiv în Liga 1 pentru echipa condusă de Nicuşor Marcu.

Deşi lipsită de aportul a trei jucătoare de bază, Kelly Walter, Iuliana Petrifălean şi Florina Rusu – nu au evoluat din motive medicale, CSU LPS Alba Iulia s-au impus fără a forţa prea mult, ieşind la rampă tinerele Fleşer, Ivaşcu, Ţetcu sau Bobar.

Ţinând cont de dificultatea redusă a jocului, Nicuşor Marcu a preferat să o menajeze pe baschetbalista din USA, Kelly Walter, principala marcatoare a sezonului.

Echipa din Cetatea Marii Uniri nu a avut nicio emoţie în a câştiga al 5-lea joc la rând, conducând detaşat la pauza mare, scor 44-20, pentru ca al treilea parţial să fie cel mai dezechilibrat, cu oaspetele marcând numai două puncte!

Am pregătit cu atenţie acest meci, în condiţiile în care ao lipsit 3 jucătoare importante. Junioarele din efectiv au făcut poate cel mai bun meci la Liga 1 şi trebuie să le remarcăm din acest punct de vedere. Mă bucură faptul că tinerele din Alba Iulia cresc de la meci la meci. A rezultat a 5-a victorie, în urma unei prestaţii consistente”, a declarat Nicuşor Marcu.

Pentru CSU LPS Alba Iulia au înscris Andreea Fleşer – 16 puncte, Adina Ivaşcu – 15, Ionela Ţetcu – 14, Alexandra Bobar – 11, Georgiana Plăviţiu – 10, Teodora Petrescu şi Alexandra Boţan – câte 8, Iulia Taltabeţ – 6 şi Daniela Enache – 3, a mai jucat Ioana Olariu.

Următorul meci al pretendentei la promovarea în Liga Naţională se va desfăşura la Cluj, împotriva unui adversar dificil, echipa secundă a Universităţii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea