Rămâi conectat

Sport

CSM Târgoviște – CSU Alba Iulia 66-56 | Trupa lui Popov încheie anul cu o înfrângere!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ultimul joc al anului, CSCSU Alba Iulia - CSM Targoviste 75U Alba Iulia a pierdut în deplasare, cu campioana CSM Târgoviște, scor 56-66  (16-25, 10-13, 18-17, 21-11), partida contând pentru etapa a 16-a a Ligii Naţionale de baschet feminin.

Un rezultat dezamăgitor în condițiile în care echipa de lângă Turnul Chindiei este o umbră a forței de altădată. În plus examenul era unul foarte important pentru trupa lui Miroslav Popov, în condițiile creionării traseului mai facil din play-off. CSU încheie anul pe ultima treaptă a podiumului, cu 25 de puncte, însă insuccesul din Dâmbovița nu a căzut deloc bine, câtă vreme în următoarea rundă, pe 5 ianuarie, acasă e un derby al disperării cu Olimpia Brașov.

*Dezamăgire…

În derby-ul pentru locul trei, albaiuliencele au dezamăgit încă din start, în primele 10 minute jucându-se practic soarta meciului, CSM-ul distanțându-se la 11 puncte: 25-11, un avans decisiv. În plin proces de modificare a lotului, cu trei jucătoare aflate la ultima prestație în „alb-albastru”, trupa vizitatoare a făcut un mare mare pas greșit, Târgoviștea având o prestație modestă în acest sezon: 6 eșecuri din 7 meciuri.

Citește și: CSU Alba Iulia a dat lovitura pe piața transferurilor: Dyer, Hazdovic și Karakasevic (ICIM Arad)! Vor pleca Miteva, King și Logan

A fost prima înfrângere, după 7 jocuri consecutiv câştigate de studentele din Cetatea Marii Uniri, în cele trei competiţii în care este angrenată (Cupa României, campionat, CEWL).

*Trio, cu gândul la plecare

Întâiul eșec din 2015 în compania campioanei, din trei jocuri disputate poate fi privit și prin prima rezultatului din luna octombrie, 87-71 pentru CSU, datele în privința efectivelor nefiind schimbate.

O nuanță, sugestivă poate: cele trei jucătoare aflate la meciul de adio: Miteva, King și Logan au strâns aproape 50 de minute pe parchet, dar au marcat numai… 6 puncte!

 

Au marcat Adriene Webb –  19, Jelena Antic -17, Vanessa Abel – 6, Elena Dincă – 4, Marta Fodor – 4, Mariah King – 4,  Asia Logan – 2.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Elevi de la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, p𝐞 𝐩𝐨𝐝𝐢𝐮𝐦 𝐥𝐚 𝐎𝐥𝐢𝐦𝐩𝐢𝐚𝐝𝐚 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫 𝐥𝐢𝐜𝐞𝐚𝐥

Unirea Ziarul

Publicat

în

Elevi de la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, p𝐞 𝐩𝐨𝐝𝐢𝐮𝐦 𝐥𝐚 𝐎𝐥𝐢𝐦𝐩𝐢𝐚𝐝𝐚 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫 𝐥𝐢𝐜𝐞𝐚𝐥 Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia s-a clasat pe locul II la Olimpiada sportului militar liceal, după ce a obținut rezultate foarte bune atât la individual cât și în echipă la cele două etape ale competiției. Punctele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea