Rămâi conectat

Sport

CSU Alba Iulia a dat lovitura pe piața transferurilor: Dyer, Hazdovic și Karakasevic (ICIM Arad)! Vor pleca Miteva, King și Logan

Dan HENEGAR

Publicat

în

HEADSHOTSMoș Crăciun a fost darnic cu Miroslav Popov, antrenorul sârb de la CSU Alba Iulia având sub brad trei achiziții importante, Swanta Dyer, Branika Hazovic și Jefimija Karakasevic, toate trei baschetbalistele  venind de la ICIM Arad, contracandidata la medaliile campionatului!

Formația albaiuliană a profitat din plin de gravele probleme financiare ale rivalei tradiționale și și-a asigurat serviciile celor trei jucătoare.

*Efectiv întărit, rival în criză

ICIM Arad nu va reuși în retur să-și asigure finanțarea la un nivel corespunzător și în consecință jucătoarele de bază au primit dreptul de a pleca. La sugestia antrenorului Miroslav Popov am demarat negocierile cu jucătoarele, am ajuns la un acord și din luna ianuarie vor evolua pentru CSU Alba Iulia. Sunt convins că vom fi mai puternici în 2016 și ne vom bate cu șanse reale la trofeele interne”, a concluzionat președintele Bogdan Duma.

În contrapartidă, formația din Cetatea Marii Uniri se va despărți de trei echipiere, toate aduse în vară, stranierele Miteva (care nu s-a acomodat), King – va ajunge la „U” Cluj și Logan – va reveni în SUA, ultimul meci al acestora pentru CSU fiind în această seară, la Târgoviște.

Shwanta Dyer (24 de ani, SUA) este extremă și se poziționează pe locul 11 în ierarhia eficienței, 10 la recuperări și 24 la puncte marcate.

Branika Hazdovic CSU Alba Iulia 1Coodonatoarea Branika Hazdovic (34 de ani) este din Serbia, conațională cu Miroslav Popov și este a 16-a în ierarhia eficienței Ligii Naționale de baschet feminin.

Ultima achiziție, pivotul Jefimija Karakasevici are 26 de ani și provine tot din Serbia, țara natală a lui Popov.

În condițiile în care ICIM Arad va conta numai cu numele, CSU Alba Iulia se va lupta pentru trofee cu Sepsi Sf. Gheorghe, Olimpia Brașov, Phoenix Galați și CSM Târgoviște, anul 2016 anunțându-se unul al pretențiilor în baschetul albaiulian.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea