Rămâi conectat

Sport

CS Oşorhei – Metalurgistul Cugir 0-2 *Dublă pentru Alba în disputa cu Bihorul

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În Vinerea Mare, Metalurgistul Cugir s-a deplasat în Bihor, Metalurgistul Cugir-FCM Baia Mare47unde a întâlnit formaţia CS Oşorhei, meci care a contat pentru cea de a 19-a etapă a Ligii a III-a, Seria a 5-a. Elevii lui Cristian Coroian şi-au revenit după umilinţa cu Baia Mare (0-3), suferită etapa trecută şi au reuşit o victorie de moral, scor 2-0 (1-0) prin golurile marcate de Goronea (7) şi Pîntea (84).

*Cîrstean a refuzat să facă deplasarea

 „Am etalat un joc schimbat în bine, am fost mult mai organizați. Ne-am dorit victoria, am controlat meciul, am dominat, iar succesul este meritat. Schimbările din primul unsprezece? Avem un lot valoros și oricine poate fi titular„, a spus Cristian Coroian.

Fără căpitanul Itu (suspendat), golgeterul Cîrstean (acesta a refuzat să efectueze deplasarea și probabil va fi sancționat săptămâna viitoare) şi Stăncescu (lăsat în afara lotului), partida din Bihor se anunţa una extrem de dificilă pentru echipa de sub Drăgana. Cugirenii au început excelent meciul, iar Goronea a fost lansat perfect în adâncime şi din poziţie de unu la unu cu portarul advers a reuşit să înscrie. Gazdele au trecut peste acest moment, iar Magda a punctat cu capul, însă reuşita acestuia a fost anulată pe motiv de ofsaid. În min. 27, S. Pop, fiul primarului din localitate a ratat o ocazie monumentală, acesta lovind bara din poziţie excelentă. În minutul 33, Iovănescu a scăpat singur cu portarul gazdelor, însă a tras puţin pe lângă poartă irosind o şansă bună de a majora avantajul echipei sale. În cea de a doua repriză, în minutul 60, Goronea a rămas singur cu goalkeeper-ul Oşorheiului, însă şutul său a nimerit bara. Tabela a fost închisă în min. 84 de Pîntea, care a şutat plasat la colţul lung din interiorul careului. Metalurgistul Cugir şi-a luat revanşa contra Oşorheiului după 2-3 în tur, iar elevii lui Cristian Coroian şi-au ridicat moralul după înfrângerea cu liderul Baia Mare.

Metalurgistul Cugir (antrenor Cristian Coroian): Gurincu – Bold, Şt. Radu, Gugu, Medeşan, Ispas (88, Negru), Olteanu (86, Șuteu), Neagu, Piko, Goronea (84, Tăban), Iovănescu (65, Pîntea). Rezerve: Lăncrănjan – Avramescu, Necşulescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea