Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CS Ineu – Metalurgistul Cugir 2-2 *Remiză în Zarand obţinută în inferioritate numerică

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În Ţara Zarandului, în etapa a 2-a a returului eşalonului terţ, două nou-promovate, CS Ineu şi Metalurgistul Cugir s-au înfruntat într-un meci terminat cu scorul de 2-2 (1-0), după ce G. Goronea a egalat în minutul 85.

Un rezultat indiscutabil meritat şi suntem mulţumiţi de atitudinea băieţilor, în condiţiile unui arbitraj care într-o sumedenie de ocazii a greşit. De pildă la ei în careu o situaţie similară, nu s-a dictat penalty, inclusiv eliminarea lui Al. Man a fost destul de uşoară”, a spus Dan Popa, vicepreşedintele Cugirului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Itu a lipsit din motive medicale

Fără Itu – absent din motive medicale, vizitatorii au reuşit să remonteze în două rânduri ecartul de pe tabelă, dar această remiză au plătit-o scump, cu trei suspendaţi: Negură, I. Buta şi Al. Man. „Am revenit de fiecare dată, în condiţiile unui arbitraj execrabil. Raportat la ce a fost în teren, rezultatul se dovedeşte meritat. Remarc echipa, ne propunem să jucăm cât mai bine şi cu siguranţă ne vom mai întâlni în play-off. În privinţa lui Tiut, pot spune că aşa sunt portarii tineri, prind zile bune şi altele mai puţin bune„, a afirmat antrenorul Marius Opric. „Am pierdut două puncte mari în final şi o victorie pe care o aveam în mână. Cugirul reprezintă o echipă bună, dar dacă eram atenţi, puteam învinge„, a apreciat Adrian Abrudean, antrenorul ineuan.

*Al. Man a fost eliminat în minutul 90

Gazdele au deschis scorul prin Iambor, care a marcat din lovitură de la 11 metri, după un henţ comis în care de către fundaşul cugirean, Buta. Penalty-ul a fost acordat uşor, mingea fiind şutată în mâna lui Buta de la mai puţin de un metru. Metalurgistul Cugir a revenit pe tabelă în mintul 52, când fundaşul arădean Bilia a introdus mingea în proprie poartă, la centrarea lui Negură. În minutul 58, Ineul a replicat prin Georgiu care a marcat în poarta apărată de către Tiut. Al. Man a fost eliminat în minutul 90, pentru cumul de avertismente. Căpitan în lipsa lui Itu, Goronea a marcat în minutul 85, un gol care a consemnat un rezultat bun pentru Metalurgistul Cugir într-o deplasare deloc uşoară.

Marius Opric a mizat pe formula: Tiut – Al. Man, I. Buta, R. Ştefan (80, Iovănescu), Trăşcan – Negură, Şuvaina (61, G. Goronea), M. Neagu – Tăban,  Şuteu (70, A. Ianc) – Cîrstean (75, A. Cîmpean), rezerve Lăncrănjan, Oniga,  Ispas.

În runda următoare, trupa lui Opric va juca sub Drăgana cu codaşa Unirea Dej.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea