Consilierul local al municipiului Alba Iulia Mircea Trifu propune premierea sportivilor Ana Rodean, Ovidiu Pănăzan, Ilie Cioca și Mihnea Costachi

Consilierul local al municipiului Alba Iulia Mircea Trifu propune premierea sportivilor Ana Rodean, Ovidiu Pănăzan, Ilie Cioca și Mihnea Costachi, cu sume între 3.000 și 5.000 de lei, pentru performanțele foarte bune obținute în acest an.

medalii”Intenționez ca în următoarea ședință de C.L. Alba Iulia sa propun premierea de către primărie a patru sportivi etalon ai orașului nostru. Ma refer in primul rand la atleta Ana Rodean fata de care imi cer iertare in numele primariei pentru lipsa unui suport real acordat in ultimii ani. Ovidiu Panazan tocmai a obtinut titlul de campion mondial la Powerlifting, în timp ce seniorul Ilie Cioca s-a întors de la Balcaniada de atletism pentru veterani cu salba de medalii de aur si argint ca in fiecare an. Totodată propun premierea șahistului albaiulian Mihnea Costachi  care s-a clasat pe locul șapte la Campionatele Mondiale de Juniori”, a spus, pentru ziarul Unirea, Mircea Trifu.

ELIT

”Sumele propuse de mine vor fi simbolice, intre 3000 de lei și 5000 de lei….pentru cei patru sportivi de elita ai municipiului Alba Iulia. Intr-o lume in care exemplele pozitive de urmat sunt tot mai putine trebuie sa fim foarte atenti cu cele autentice pe care le avem”, mai declară consilierul independent.

Citește și Mihnea Costachi s-a clasat pe locul șapte la Campionatele Mondiale de juniori la sah din Rusia

Citește și Albaiulianul Ovidiu Pănăzan a cucerit titlul de Campion Mondial la Powerlifting

Citește și Alba are reprezentant la Rio! Ana Rodean (CS Unirea Alba Iulia), calificată la Jocurile Olimpice din Brazilia 2016!

Citește și Atleții veterani Ilie Cioca, Emilia Gușat și Vasile Hârjoc s-au întors cu nouă medalii de la Campionatul Balcanic de la Novi Sad

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

mircea 11 octombrie 2016 at 9:09

Nea Mircea, daca tu crezi ca Alba Iulia are doar patru sportivi inseamna ca esti consilier de cartier. Mai documenteaza-te si tu si vezi ca mai sunt performeri nationali si internationali in judo,tenis, box,inot,haltere,baschet, fotbal,etc….toti din Alba Iulia. In plus mai sunt si alti sahisti, atleti si powerlifteri care merita premiati de catre primarie.Toti merita felicitari pentru conditiile in care muncesc asa ca poate o sa ti cont de acest sfat!

Unul 11 octombrie 2016 at 11:03

Mai Nehorniac II, lasa-i pe acesti spiorivi „de casa PSD”, sa-i premieze Darzu, ca dor pe el la ajutat, sa revina Presedinte PSD Alba, cand la mazilit „Prostanacul”! Ce „campanie electorala” cu „pumni si strigaturi”, i-a facul lui Darzu, acesti „sportivi” de Powerlifting!Ceilalti „contracandidati” a lui Darzu, nu au mai avut „cuvinte”, de frica ca ca acesti „sportivi”, ii va obliga, sa si le inghita!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...