Rămâi conectat

Sport

Albaiulianul Ovidiu Pănăzan a cucerit titlul de Campion Mondial la Powerlifting

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 2-8 octombrie, la Talin (Estonia), a avut loc Campionatul Mondial de Powerlifting la care a participat și o delegație de sportivi din Alba, condusă de Ovidiu Pănăzan.

panazanLa această competiție, la categoria 83 kg, proba împins din culcat, acesta a reușit să cucerească medalia de aur, devenind campion mondial. Sportivul și-a asigurat locul I încă din prima încercare, luând un avans considerabil față de ceilalți concurenți, Din păcate, nu a reușit să doboare recordurile european sau mondial.

Contatctat telefonic de ziarulunirea.ro, cu puțin timp în urmă, Pănăzan, care tocmai a ajuns în țară, aflându-se pe aeroportul din Timișoara, a declarat:

Sunt mulțumit de rezultat, chiar dacă nu am reușit să dobor niciunul dintre recorduri. Nu încerc să găsesc scuze, dar în urmă cu 6 săptămâni am avut o accidentare foarte urâtă la claviculă. Pe lângă asta, au intervenit și șicanările autorităților locale din Alba Iulia care ne-au făcut ca, în loc să ne concentrăm pe pregătirea sportivă de performană, să ne disipăm energia pe probleme legate de sala de antrenament, din care era să fim evacuați”.

În continuare, sportivii albaiulieni se pregătesc pentru Campionatul Național de Powerlifting, care se va desfășura în ultimul weekend din luna noiembrie, la Sibiu.

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea