Rămâi conectat

Curier Județean

Atleții veterani Ilie Cioca, Emilia Gușat și Vasile Hârjoc s-au întors cu nouă medalii de la Campionatul Balcanic de la Novi Sad

Ziarul Unirea

Publicat

în

  • Cugireanul Vasile Hârjoc (foto) s-a deplasat la concurs cu bicicleta

cugireanul-vasile-harjoc01În perioada 23 – 25 septembrie, la Novi Sad – Serbia s-au desfășurat întrecerile Campionatului Balcanic de Atletism – Masters, competiție la care au luat parte sportivi cu vârste de peste 30 ani reprezentând  10 țări situate în acest spațiu al Europei. 

Județul Alba a participat la concurs cu trei cunoscuți atleți veteran și anume: albaiulienii Emilia Gușat și Ilie Cioca (ambii la categ. + 70 de ani), legitimați la C.S.Municipal Alba Iulia, alături de care s-a aflat cugireanul Vasile Hârjoc (categ. + 60 ani.

Reprezentanții județuului Alba s-au situat și de această dată la înălțimea valorii pe care au demonstrat-o și în alte competiții europene sau internaționale. Astfel, Ilie Cioca a obținut locul I la 1.500 m. plat și locul II la 5000 m. plat, iar Emilia Gușat s-a situat pe locul I la 5000 m. marș. Cugireanul Vasile Hârjoc legitimat la CSO Cugir s-a clasat pe locul II la Semimaraton 21.097 Km, cu timpul de 1h. 35min.16 sec. și locul III la 5000 m. plat cu timpul de 20min.16sec. Cel ce s-a remarcat din nou prin modul special în care s-a prezentat la o competiție de o asemenea importanță a fost Vasile Hârjoc, care s-a deplasat la balcanice pe binecunoscuta sa bicicletă de care rareori se desparte(foto). El a plecat spre Novi Sad din fața primăriei Cugir pe data de 17 septembrie și a ajuns la destinație pe 21 septembrie.

Drumul său, dus – întors a însumat potrivit declarațiilor acestuia, peste 1000 de kilometri. ,,A fost un drum lung, cu mult efort și cu multe momente delicate, dar care a meritat, având în vedere rezultatele pe care le-am obținut și de care sunt mulțumit, ne-a declarat Hârjoc, joi, 29 septembrie la întoarcerea sa de la Novi Sad. Îi felicităm și noi pe valoroșii sportivi veterani și le dorim noi succese în competițiile la care vor lua parte.

Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea