Rămâi conectat

Sport

Chelaru (Metalurgistul Cugir), gol împotriva Finlandei! România Under 19 a învins cu 4-1, în amicalul de la Buftea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Marius Chelaru, echipierul Metalurgistului Cugir a marcat un gol spectaculos în amicalul câştigat de echipa naţională a României Under 19, la Buftea, împotriva reprezentativei similare a Finlandei. Chelaru Romania Under 19 3 Folosit fundaş stânga, Chelaru a înscris în minutul 27 golul de 2-0 al „tricolorilor”, după o execuţie impecabilă a unei lovituri libere de la 22 de metri. Referitor la jucătorii din Alba, Marius Chelaru a fost titular şi a evoluat până în minutul 61, iar portarul Cătălin Suciu (AFC Unirea 1924 Alba Iulia) nu a fost utilizat.

Conform site-ului oficial al Federaţiei Române de Fotbal, România s-a impus cu scorul de 4-1 (3-0), prin reuşitele semnate de Cristian Ene (10, 44) şi Chelaru (27). Pe final de meci, finlandezii au redus din handicap prin Laatikainen (79), dar diferenţa de trei goluri a fost refăcută de Alin Manea (90+1).

La naţionala pregătită de Adrian Spier activează ca şi secund fostul portar unirist Gabriel Rotaru.

Cele două echipe se vor mai întâlni în 10 martie, testele reprezentând ultimele repetiţii amicale înaintea participării la Turul de Chelaru Romania Under 19 2Elită pentru calificarea la EURO 2016, din perioada 24-29 martie. Echipa antrenată de Andrei Spier va evolua în cadrul grupei a treia, găzduită de Austria, alături de ţara gazdă, Cehia şi Slovacia. Data limită pentru trimiterea la UEFA a listei cu lotul oficial pentru această competiţie este 23 martie.

Pentru a se califica la turneul final al EURO 2016, care se va disputa în perioada 11-24 iulie în Germania, reprezentativa pregătită de Andrei Spier va trebui să ocupe locul 1 în grupa din care mai fac parte Cehia, Slovacia şi Austria. Cele şapte câștigătoare ale grupelor din Turul de Elită vor fi prezente în ultima fază a competiției, alături de Germania, ţara organizatoare a EURO U19.

 

Echipa de start a României: 12. Tordai – 2. Pham, 5. Dudea, 15. Ciobotariu, 4. Chelaru – 6. Chivari, 8. Dr. Cojocaru – 24. Al. Stoica, 17. Vîlceanu, 10. Cicâldău (cpt.) – 9. Cr. Ene.

 

Rezerve sunt: 1. Suciu – 11. A. Manea, 7. P. Petre, 14. Ed. Călin, 18. Niacşu, 19. Mih, 20. Botă, 21. Kilyen, 22. D. Panait

De partea cealaltă, antrenorul principal Kai Nyyssönen i-a trimis pe Mikkelson – Böckerman, Kalermo, Pitkänen, Hämäläinen – Sjöstedt, Ala-Myllmäki (cpt.), Kuningas, Hostikka – Jakonen, Lindfors

Sursa: www.frf.ro.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea