Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Baschet feminin: Rapid – CSU Alba Iulia 35-83 *Victorie de ziua lui George Lăncrănjan

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia s-a impus în deplasare, cu Rapid Bucureşti, meci contând pentru etapa a 4-a a Ligii Naţionale de baschet feminin, scor 83-35 (23-10, 24-9, 22-13, 14-3). A fost un cadou făcut antrenorului secund George Lăncrănjan, care astăzi a aniversat împlinirea a 32 de ani. „Am avut un meci mai lejer, o partidă mai uşoară, care ne-a prins bine după înfrângerea cu Arad. Ne-am revenit în plan moral şi sperăm să intrăm în făgaşul normal, în perspectiva meciurilor dificile şi a programului încărcat care ne aşteaptă. Mi-am permis să n-o utilizez pe Whittington, am menajat-o după accidentare, iar fetele care au evoluat au avut o prestaţie acceptabilă„, a spus antrenorul Miroslav Popov.

*Tiffany Brown – pedepsită

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pentru reacţia nervoasă avută la adresa antrenorului Miroslav Popov, în sfertul al 3-lea al partidei derby cu ICIM Arad, americanca Tiffany Brown a fost pedepsită şi nu a făcut deplasarea în capitală. „N-am apelat la serviciile jucătoarei respective, din motive de indisciplină”, a precizat Popov. CSU Alba Iulia a susţinut primul joc, după eşecul cu campioana ICIM Arad, pe teren propriu (64-67), următoarea confruntare fiind sâmbătă, la ora 16.00, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Pentru CSU Alba Iulia au înscris Chastity Reed – 16 puncte,  Jovana Vukoje – 16, Sasa Cadjo – 14, Annemarie Părău – 13,  Breanna Salley – 7, Ildiko Nagy – 7, Larisa Toma – 6, Alexandra Uiuiu – 3, Sica Cuzic – un punct (primul din carieră pentru CSU Alba Iulia)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea