Avântul Reghin – Metalurgistul Cugir 0-1 (0-1), Udrea a deschis scorul, Cugirul își menține invincibilitatea și urcă pe locul secund!

Metalurgistul Cugir, singura conjudețeană invincibilă în 2018, cu trei victorii la rând și un moral excelent după succesul de sub Drăgana, din derby-ul “de Alba” cu Performanța Ighiu, și-a continuat seria excelentă și în “orașul viorilor”, unde s-a impus grație golului marcat de juniorul Udrea, ce l-a înlocuit pe golgheterul Făgărășanu, suspendat.

Metalurgistul Cugir continuă seria excelentă și a urcat pe locul secund!

*0-1, MIN. 17: UDREA a deschis scorul din pasa lui Sorian, deviere cu capul, marcând primul său gol în actuala ediție.

Meciul a fost unul închis, echilibrat, vizitatorii mai irosind două ocazii bune prin Șaucă. Trei puncte importante pentru echipa de sub Drăgana, care a avut de surmontat două absențe de marcă, portarul Crivăț și golgheterul Făgărășanu, nevând nici portar de rezervă.

*Călin Moldovan: “Sperăm să ținem acest ritm cât mai mult”

Ne bucurăm că am câștigat, a fost un efort bun și am ținut ritmul meciurilor invincibile. Ne bucurăm că nu am primit gol, adversarul nu ne-a pus în dificultate. Felicit băieții pentru sacrificiu, nu e ușor să joci pe o căldură venită așa, din senin. Sperăm să ținem evoluția aceasta ascendentă cât mai mult“, a declarat antrenorul Călin Moldovan.

Ajunsă pe ultima treaptă a podiumului (39 de puncte), gruparea de sub Drăgana are în față o formație situate pe poziția a 9-a (28 de puncte), ce vine după un egal la Recea, întâlnirea disputându-se sâmbătă, la ora 17.00, peste o săptămână la Reghin poposind Performanța Ighiu.

Două absențe de marcă din distribuția “roș-albaștrilor”, portarul Crivăț și atacantul Făgărășanu, golgheterul seriei, cu 17 reușite, ambii suspendați. În consecință, vom asista la primul meci din acest sezon pentru N. Bănică, experimentatul goalkeeper devenit rezervă de lux, la nivelul juniorilor opțiunile numindu-se Udrea, Cioban sau Scurtu.

Metalurgistul: N. Bănică – Tăban, Itu, Negrescu, Vărărean – Șaucă (90, Cioban), Măd. Popa, M. Neagu (60, Șuteu), Sorian (89, Firan) – Codrea, Udrea (60, Scrtu); rezerve – . Antrenori Călin Moldovan și Lucian Itu

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...