Rămâi conectat

Sport

Atomic Blaj, calificată la turneul semifinal 2 la speranțe feminin, după turneul găzduit în Sala “Timotei Cipariu”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unul dintre cele 6 turnee semifinale la volei, speranțe, feminin, a fost în Sala “Timotei Cipariu”, iar Atomic Blaj (echipa organizatoare) a reușit să termine pe poziția secundă și să se califice în turneul semifinal 2 la acest nivel.

Echipele clasate pe primul loc în fiecare serie s-au calificat direct la turneul final, care va avea loc în perioada 11-15 mai. Formațiile situate pe locul 2 și cele mai bune două echipe de pe locurile 3 vor juca în turneele semifinale 2, fază programată în zilele de 9 și 10 aprilie.

Clasamentul a fost următorul: 1. CSȘ Lugoj 9 p (fără set pierdut), 2. Atomic Blaj 6 p, 3. CSȘ Blaj 3 p, 4. HV Junior Iași 0 p. Atomic Blaj a pierdut, 0-3, cu CSȘ Lugoj, și a învins în minimum de seturi pe HV Junior Iași și concitadina CSȘ Blaj (un succes, 3-0 cu Junior Iași, și două eșecuri, 0-3, cu CSȘ Lugoj și Atomic Blaj).

Rezultatul obținut de echipa de speranțe la acest turneu semifinal nu este întâmplător și reprezintă răsplata pentru munca depusă de fetele mele în ultimii 4 ani. Locul secund la acest turneu echivalează cu clasarea în primele 12 echipe de acest nivel din țară și calificarea la cel de-al doilea turneu semifinal. Trebuie neapărat să mulțumesc părinților și sponsorilor fără de care nu putea fi posibilă performanța actuală”, a punctat antrenorul Dan Balu.

Lotul Atomic Blaj, la speranțe, format din jucătoare născute în anul 2008 și mai tinere: Brianna Barna, Mara Mihu/cpt, Iulia Mărginean, Lara Ștefănescu, Anastasia Gruiescu, Daiana Nicoară, Ștefania Comănici, Trisha Fogorași, Amira Săbăduș, Alexia Pascu, Riana Turcu, Irina Nemeș, Teodora Nicoară, Evelina Mărginean, Maia Tocaciu.

CSȘ Blaj (antrenori Emil Ciufudean și Dan Ioan Moldovan) s-a bazat pe Roxana Anamaria Spătăcean, Mihaela Giorgiana Moșneag, Iulia Alesia Corlea, Dunia Valentina Tuluș, Alecsanda Maria Ignat, Anastasia Maria Fekete, Corina Mihaela Odveremean, Ariana Maria Boar, Cătălina Tuluș, Sofia Ioana Zudor, Iulia Orian, Andra Denisa Gangu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea